torsdag 14 oktober 2010

DAGENS ANDRA TIPS!!! 25% RABATT PÅ GOOD CHARMA!!!

Det kan inte ha undgått någon hur mycket jag ÄLSKAR mína "Good Charma" smycken. Har de alltsom oftast på mig, även om det låter om mig vid dessa tillfällen.....de ger mig i varje fall Good Karma. Nu är det så att TINTIN STYLE har ett erbjudande JUST NU! 25% rabatt på alla Good Charma smycken!!
Bland annat denna SÖTNOS finns nu nedsatt! Inte billigt men helt klar en underbar investering! har haft mina Good Charma smycken i ett antal år nu och jag tröttnar ALDRIG på dessa.


Sen vill jag även tipsa om att TinTin Style även fått in påfyllning av denna poppisklänning! Odd Molly FONDA DRESS!

Har precis upptäckt ett par UBERSNYGGA kängor a la ACNE (Pistol-modellen) på Jerns (till det rimliga priset av 1.200 kronor istället för 3.000 kronor som orginalet kostar) som är helt ljuvliga....måste in och prova dessa en gång till....är så sugen på dessa.
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Finns även "kopior" på de lägre Acne pistol bootsen på Nilson för 1200:-!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER