måndag 25 oktober 2010

VECKANS BUDGETTIPS!! JÄTTEFINA KLÄNNINGAR PÅ KAPPAHL

Här kommer ett fint budgettips! Vackra, prisvärda plagg från KappAhl. Otroligt fina och prisvärd. Jag visar upp några stycken, tyvärr var spegeln ganska smutsig och ljuset dåligt i provrummet men jag tror ni får en uppfattning över hur fina plaggen är. Helt klart ett alternativ till dyra Odd Mollysar.

Denna söta klänning (väldigt lik vackra Taradiddle dress i modellen) kostar 349 kronor och finns i dessa två färger. Mörkrött och Svart. Jättefin passform. Provar st 36, så jag antar att de är aningen rymliga.
Materialet är Viscose, dvs naturmaterial. Denna ska jag definitivt inhandla.


Jag är ingen flanelltjej, men om jag var det skulle denna klänning helt klart bli en favorit! Priset på denna ligger på ca 399 kronor. Denna provar jag i storlek 38 så den är smalare i passformen än förra klänning. Normal passform alltså.

Beklagar allt damn på spegeln, tog bort det efter att ha sett denna bild.....ledsen, men så är det ibland i provrum. Visst är denna väldigt lik en viss odd molly klänning från vinterkollektionen? Väldigt skön jersey och vacker spets! Otroligt prisvärd: 399 kronor. Hittar den bara i svart. Storlek 36 provas här. Rymlig och skön.

Lite tantvarning men så skön och snygg som den var på kanske jag kan ändra åsikt om denna......
Superfin kofta, dock lite kort för min smak men väldigt fina detaljer på denna. Pris ca 349 kronor (tror jag).Sista tunikan/klänningen är denna sötnos för 399 kronor! Vackert broderi och lite crepadkvalité. Supersnygg och skön på.


Kan varmt rekommendera att ni tar en vända om KappAhl om ni är sugna på dessa sötnosar. De lär ta slut fort. Vilken/vilka tror ni jag ska slå till på? Kan ni förstå att man kan få ALLA dessa plagg till samma kostnad som EN ODD MOLLY klänning??? Ibland blir man lite fartblind.....
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Oh mycket roligt. Måste ta mig en sväng inom dom ser jag. Snart kommer jag !!! Wiiieeee

  SvaraRadera
 2. Hihi! Menar du Kappahl?

  SvaraRadera
 3. Anonym: Tack....japp, nu är det justerat!
  Hihihihi

  SvaraRadera
 4. Superkul att se dig prova KappAhl! Jag handlar mycket av mina tunikor och blusar på KappAhl, prismedveten som jag är :=) Man hittar sina guldkorn och är ofta bra kvalite jämfört med H&M som jag inte är så förtjust i. Min favvo just nu är en stickad mjuk kofta i rosa,vitt med klädda knappar och virkad kant, klart Odd Molly inspiration :=) men riktigt prisvärd. Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar blogg! Tack för alla tips, budget variant till Odd Molly är inte helt fel. :)

  Blev en favoritblogg direkt!
  /Lotta

  SvaraRadera
 6. Tack för tipset, missade den sista klänningen i svart m broderi när jag var på KA. Koftan har jag redan spanat in, det får blir en tur till shoppingparadiset i helgen!

  SvaraRadera
 7. Hej

  Ja på kappahl kan man hitta fina kläder och till ett bra pris.
  Jag själv springer mycket på Kappahl.

  //sussi

  SvaraRadera
 8. Handlar normalt inte på Kappahl men dessa plagg var riktigt fina speciellt de 2 tunikorna (ej tantvarningsklänningen ) Tack för provningarna du alltid gör. Jag beställde från deepfling för 1 vecka sedan men inget paket har kommit ännu men det kanske tar en arbetsvecka??
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 9. Hej Agneta: TAck!! Visst är de fina (har faktiskt köpt de två första klänningarna:-) Maila Malin vet jag och kolla! Hon kan säkert även skicka dig ett kollinummer. Det tar 5-7 dagar om man tar Express (vilket jag brukar göra) eller 7-10 dagar med vanlig frakt (som ju inte kostar något). Hoppas du blir nöjd med ditt köp. Väntar själv på ett expresspakett som tyvärr fastnat någonstans och som nu tagit ca 7 dagar på sig.....vänta är lång när man väntar på något fint ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Hejsa
  Kan man købe KappAhl online?
  Super flot.
  Mvh. Lone

  SvaraRadera
 11. Hej Lone, Tyvärr tror jag inte att KappAhl har ngn online store, du kan ju google på KappAhl och se men jag är ganska säker på att det inte är så. Däremot kan du se deras fina sortiment online.

  SvaraRadera
 12. Jag har också köpt de två översta, så fina till mycket bra pris som jag hade två rabattcheckar på 25 % vardera.
  Är även sugen på den sista med de vackra broderiet fram o lite ros bak.
  Tycker verkligen att Kappahl förändrats på senaste åren till det bättre.
  Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER