tisdag 26 oktober 2010

MITT TRADERAFYND! X-STITCH DRESS

Här kommer mitt Tradera fynd som jag var så besviken tidigare då jag hade köpt en kopia via Tradera. Denna är dock garanterat ÄKTA vara och jag är så nöjd! Älskar den rosa färgen och de röda broderierna. Fick den dessutom till ett bra pris!


Nu har jag denna sötnos i 4 olika färger: Vit (ursprungliga varianten från Burn Baby Burn), Cherry, Brun/Ljusrosa och så denna underbaring i PINK. Nu känner jag mig extremt nöjd! Nu har jag samtliga de färger jag suktat efter. Visst blir det så att man samlar på sig sin favoritmodell efter ett tag, speciellt som man inte vet om den gör come-back eller inte.
Lite senare idag lovar jag återkomma med bilder på resterade innehåll i mitt första paket från DEEPFLING.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Underbar blogg!

  Tänkte be dig om lite hjälp, det är så här att jag har förälskat mig i lovely knit i multi färgen. Tycker den är helt underbar. Grejen är att jag hatar när det kliar men är beredd att strunta i det pga den här fina. Har ingen sen innan och ser att lovely knit finns i bomull också. Är dem svåra att tvätta när det är ull? Kram Ida!

  SvaraRadera
 2. Riktigt riktigt fin!!! Vad har du för storlek? Vi ha ungefär samma mått upptill och jag lämpar med att hitta rätt ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Frösötös: Jag har st 2 i denna model som ju är ganska tajt vid bysten i en mindre storlek.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Hej Ida: Jag brukar inte tvätta mina ullkoftor, brukar ju alltid ha något under dessa och då brukar det räcka med att jag luftar dessa då och då. Men ullprogrammet borde inte vara något problem. Tycker inte de är särskilt stickiga.
  Lycka till!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER