fredag 29 oktober 2010

LÅNG DAG....DAGENS: PERSUATION TOP & LACIE STRAP DRESS

Här kommer dagens kombo! Har haft en sjukt stressig dag på jobbet. Har haft min vackra Art Silk Dress med Jeans under och svarta stövlar men nu har jag byt om till något mera skirt och vackert.....förföriskt vackert ;-D
Persuation Top, st 1 (rymlig och stretchig gör att man lätt kan gå ner en storlek i denna) och under har jag den användbara Lacie Strap Dress i Vintage Chalk, st 2 (annars får man inte plats med brösten;-) UNDER LACIE STRAP DRESS SOM ÄR GENOMSKINNLIG har jag en Odd Molly Spoiler Skirt i Rose. Man måste ha en underkjol eller underklänning om man vill ha denna synlig. Annars är denna tänkt som en underklänning i första hand, en dyr sådan. Lite onödigt kan jag tycka att man inte kunnat kosta på sig att göra underdelen fodrad på en så pass dyr underklänning. Men vacker och användbar är den i min garderob.

Den är verkligen är DRÖM!Perfekt kombo eller vad säger ni? Känns otroligt användbar!

Båda plaggen känns som att de kommer att stanna i min garderob för ALLTID! Dessa är verkligen perfekta i passformen och ljuvliga på. Kan varmt rekommendera att ni jagar dessa på REAN.
Ha en riktigt skön fredag, nu ska jag se slutet på Idol.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej hej, det är inte så ofta jag tittar in här men varje gång slås jag över hur otroligt vackra kläder du har - du har verkligen förmåga att se kvinnlig ut, cred för det :)

  Ha en bra helg
  /Carina

  SvaraRadera
 2. Hej Hilde,
  Lacie Strap Dress är genomskinnlig så jag har en Spoiler skirt under denna, det måste man ha om den ska synas.
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Hej Carina: Tack för komplimangen! Synd att du inte är här oftare då ;-D
  KRAM!!
  P.S Har glömt länka till dig, ska genast fixa det!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER