tisdag 5 oktober 2010

PAKETINNEHÅLL......

Idag fick jag inte mindre än TVÅ paket hem. LYCKA!! Ena kom från H&M och det andra från otroligt snabba och oslagbart serviceminded TINTIN STYLE! Gick på EN dag att få min fina klänning!! Ingen Odd Molly denna gång! Ne, här är det en älskad HUNKYDORY klänning som ÄNTLIGEN hittat hem till mig. ÄLSKAR denna vackra Go No Statement Dress. Ni kanske anade att VIT var min färg?
Denna har jag beställt i storlek S som sitter bra tycker jag. Den är ju rymlig i modellen men om man hade tagit mindre storlek hade den blivit för kort tror jag och midjan hade hamnat fel.


Under denna skymtar en Maggie Dress, den vita är supersnygg till! Även Ti Mos vackra underklänningar är PERFEKTA under denna. Den känns aningen mindre urringad än mina två andra klänningar som dessutom är i storlek M (så det kan vara det som gör det). Om ni är intresserad av denna fina klänning som var otroligt åtråvärd i sommar så finns denna i svart, grått och vitt hos fina Erica på TINTIN STYLE.Måste även tipsa om denna OTROLIGT välgjorda SKINNVÄSKA från H&M i Messenger modell. Perfekt som jobb/skolväska. Rymlig och med en massa praktiska fack. Känns otroligt prisvärd. Fick ju tips från fina Erica som dessutom tipsat om en bra rabattkod!!Den känns verkligen gedigen och välgjord!Fint mjukt skinn med lite vintagefinnish!

Axelremmen kan regleras så att den kan bäras tvärs över kroppen eller över axeln. MYCKET användbar! Det är inte BARA dyra väsktillverkare som kan tillverka fina, praktiska väskor.
Ha en fortsatt fin vecka. Har ett inlägg jag förberett ett tag med en massa fina prisvärda tips....återkommer snart.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Superfint ! Du passar i allt som är lite sådär "romantiskt" :-)

  ♥Åsa

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt :)
  Försöker leta väskan på deras hemsidan men den finns inte eller är det jag som inte ser den?

  //A

  SvaraRadera
 3. Hej Åsa: TACK RARA DU får alla dina fina kommentarer!! Uppskattas!!

  Hej A: det var ett bra tag sedan jag beställde denna så det kan hända att den är slut. Kommer inte ihåg om Erica som jag länkat till hade en direktlänk till denna, du kan ju gå in och kika hos henne ;-D

  KRAM TJEJER!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER