onsdag 20 oktober 2010

MER PROVNING AV ODD MOLLY VINTERNKOLLEKTION

Här kommer resten av provningen av Odd Mollys Vinterkollektionen. LJUVLIGA PLAGG....min plånbok kommer INTE att bli glad....å andra sidan kommer jag att beställa en hel del via DEEPFLING där jag har stammisrabatt och där dollarn dessutom gör det förmånligt att handla ifrån. Fast vissa plagg kommer nog att inhandlas via nätbutikerna.

 Först ut en ganska ovanlig Odd Molly: Witnes Top i Vintage Chalk i st 1 (den är rymlig i storleken) och OTROLIGT vacker på. Kostar ca 1.800 kronor.
Denna sötnos blev jag rejält sugen på men jag ska avvakta....Sedan provade jag denna i Lite Indigo....LJUVLIG....ÅH, vad jag skulle vilja ha denna i SAMTLIGA färger.
Sen har vi vackra SAGA SHIMMER L/S Dress i Powder, provar st 2 och denna är normal i passformen.
Är otroligt sugen på denna också men ska vänta in REAN och hoppas att den ska finnas kvar i min storlek....hoppas, hoppas, hoppas.
Sist men inte minst den omtalade SAGA SHIMMER V-DRESS i Brown, st 2. Denna är normal i storlek, kan ha st 1 i denna men trivs bättre i den som är i st 2. Underbara detaljer men den är VÄNLIGT genomskinnlig i ryggen. BH syns definitivt under denna.Konstigt att priset var 2.500 hos FOLK och sedan såg jag att den kostade 2.699 kronor hos Milk & Honey. Förstår att den tog slut BUMS hos Folk då.
Mycket fina plagg måste erkännas, mycket finare än vad produktbilderna avslöjade ursprungligen.
Blir en hel del att hålla koll på på REAN ;-D
Ha en riktig trevlig kväll!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vad kul att se dig prova! Gillar saga shimmer dress absolut mest av dom du visar! Tror jag måste ta mig iväg och prova lite också! Verkar va flera modeller som är snyggast irl! Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack för provningarna de sista dagarna. Efter inspiration från dig så beställde jag saga shimmering dress + den vita tunikan du köpt. Köpte dessa på deepfling och upptäckte till min glädje att man sparar en bra slant på att köpa där. Tack snälla för tipset.
  En fråga tycker du bäst om persuation top el witnes top om du bortser från priset??
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 3. Witnes top....oaww vilken liten godbit! Måste in till stan och prova.....
  Tack för dina bilder!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 4. Hej Agneta: Va kul att du hittade till Deepfling! Malin är underbar! Beror lite på hur mycket man gillar sina överarmar ;-D Gillar den vackra Persuation Top då jag slipper fundera på mina överarmar (har beställt den från DeepFling) men jag gillar den lite nättare Witnes Top också....hade velat ha båda....om jag bara hade råd.
  KRAM och lycka till!

  SvaraRadera
 5. Tack för provningen, underbara kläder du visar. Jag tror jag får köra is i magen till rean, sen satsar jag nog mer på s/s 2011:) Kom blusen i dag förresten?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Witnes top var ju en lite oväntat vacker sak. Den såg lite anonym ut på produktbilderna, men såhär måste jag säga att den var helt underbar.

  Tack för provningen!

  Kram från V

  SvaraRadera
 7. Jag har svårt för krossad sammet. Men på dig är klänningen jättefin.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER