lördag 16 oktober 2010

DAGENS OUTFIT OCH UNDERBARA HÖSTBILDER!

Idag har varit en otroligt hektisk dag, är slut och har inte ens orkat sminka mig och DET säger en hel del! Brukar ALDRIG gå utanför dörren osminkad men idag orkar jag bara inte....Handlat en del vinterkläder till tjejerna, varit på simskola, handlat mat....etc, etc, etc. Men solen har varit framme och piggat upp mitt trötta sinne. Jag bjuder på en nyförvärvad Odd Molly från fina AMY på FITTS & COMPANY, det är vackraste underkjolen Spinner Silk Skirt, st 1. Underbar som underkjol men för tunn för att ha utan något över, tycker jag. OTROLIGT välarbetad med hade aldrig köpt det till ordinarie pris som ligger på ca 2.500 kronor. Passar perfekt till fina WigWam i Vintage Chalk










Tillsammans med min vackra Glenda Lopez väska....LOVE





Hör nedan ser ni min vackra Tubhalsduk från Samsöe & Samsöe (med Danska Ö alltså). I en underbar puderrosa färg och med paljetter....ME LIKE PLAJETTER som ni vet.



Gillar att man kan dra den över över huvudet om man vill och slipper köpa mössa....hehehe.
Så till lite härliga höstbilder....ja, tagna med en kass iphone, kan inte hjälpas....har inget bättre för tillfället.




Hoppas även ni har en underbar höstlördag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Hej vännen vad fin du är! Vet Du jag börjar längta efter en träff i Sthlm! Kan vi inte försöka ordna i sådan innan jul. Vi missade träffen ju Göteborg. Känner att jag behöver få uppleva lite gemenskap!! Kramar!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER