lördag 30 oktober 2010

ODD MOLLYS PERSUATION TOP OCH SARABAND DRESS

Denna kombo såg jag fösta gången på DeepFlings fina blogg och sedan dess har jag velat prova denna. Otroligt vacker känner man sig och otroligt lyxig. Dessa plagg är verkligen vackra, men man får vara rädd om dem. De är känsliga men ack så vackra. Vintage Chalk är min favoritfärg denna säsong.

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med hälleflundra på menyn och gott Chardonay från Napa Valley. Vi har varit ute och krattat löv och min rygg är helt slut nu. Ska klä upp mig för gubben här hemma även om han inte ens märker det.....;-D Så blir det när man varit gift LÄÄÄÄÄNGE.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Jättefint tillsammans!

  Får jag tipsa om enn ytt märke? Vill inte låta detta bli en "reklamkommentar", gillar inte sånt. Vill verkligen tipsa om någontin nytt och väldigt fint :-)som jag jobbar med.

  Allt gott!
  Jessica

  SvaraRadera
 2. Åh, du är alltid så himla "vackert" klädd ! Grymt fint :-)
  Jag hade garanterat fastnat med klänningen någonstans & dragit itu den... ja så klumpig & slarvig är jag ;-)
  ♥Åsa

  SvaraRadera
 3. Supervacker är du gumman. Som alltid! Om han inte ser din skönhet så får du sparka han i baken för du är vackrare än få!!! KRAM!

  SvaraRadera
 4. O lala, vad snyggt!! Nu är du alltid fin i allt du visar, men denna var speciell och helt dig. Hur gick det, vaknade maken?:)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER