fredag 15 oktober 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT

Idag visar jag dagens trötta outfit...ingen större fantasi men så blir det när man lever i kaos och är sjukt stressad jämnt. Fina #737 Tailor melton shawl coat lyser upp det mesta men ändå känner jag mig helt slutkörd efter denna intensiva vecka! Under har jag mjuka, sköna 100 gr frill l/s top. Inget spännande mer än kanske just kombon ihop med DHARMA BUMs vackra velourkappa/kofta.

Bjuder även på en närbild av egendesignat halsband.

Hoppas ni snart kan inleda helgen! Ser verkligen fram emot fredagsmyyyyysen!
KRAM!

4 kommentarer:

 1. Då får du försöka låta helgen bli lugn nu som kompensation för den späckade veckan!
  Jättefint halsband!! Håller du på nuförtiden också med tillverkning?

  kram

  SvaraRadera
 2. Hej Fina Evalena: Japp! Finaste Annelie köpte ett nytillverkat halsband av mig för inte så länge sen som matchade hennes vackra Nymph Dress Perfekt! Hon skulle skicka lite bilder men så blev hon sjuk och det hela rann ut i sanden....Älskar att tillvekra smycken. Säljer till vänner och bekanta, dvs i liten, liten skala...men då blir de desto mer personliga och unika, eller hur ;-D?
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Har du material till flera av detta halsband och hur mycket kostar det i så fall?

  SvaraRadera
 4. Hej Anonym: Om du är intresserad kan du väl lämna din mailadress så kan jag maila dig bilder på pärlor och blommor som jag har kvar till ett nytt. Jag har inte EXAKT denna blomma kvar men andra vackra i silver och Keishi-pärlorna har jag kvar fast i storleken mindre. Ett halsband med de delar jag har skulle kosta ca 1.650 kronor inkl silverlås. Återkom om du är intresserad!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER