torsdag 21 oktober 2010

SISTA BILDERNA FRÅN ODD MOLLYS VINTERKOLLEKTION

Här kommer mina sista provbilder på Odd Mollys vinterkollektion. Sparat några riktiga godingar till slutet....
Wispy Blouse i White, st 2 (normal trots den luftiga modellen, då armarna är smala på denna model)
Måste säga att det är DEN MEST PRISVÄRDA AV ALLA VINTERNS BLUSAR! Kostar ca 999 kronor och är ett FYND till det priset! Kunde tyvärr inte ta bilder på ryggen men den är LIKA välarbetad och ljuvligt söt bakifrån.


Nästa älsklingsplagg är den ÜBERSKÖNA Persuation Top i Vintage Chalk, st 1 provas här. Denna är rymlig så man kan lätt gå ner en storlek, speciellt om man ligger mellan två storlekar. Den ska sitta lite figyrnära upptill tycker jag. Just det! Under denna provar jag Lacie Strap dress i st 2 i Cintage Chalk. Perfekt kombo!

Detaljerna är TO DIE FOR! Förstår att den kostar ca 2.700 kronor även om det är hutlöst mycket pengar för en blus, för detta är inte vilken blus som helst....men om man jämför med Saraband dress som kostar 2.500 kronor känns det ändå märkligt med Odd Mollys prissättning.Ljuvligaste plaggen EVER! Dessa blusar är OTROLIGT vackert välarbetade! Dessa kommer att flytta in till mig! Ett tips är att finaste Malin på DEEPFLING har Persuation Top inne och där kostar den betydligt mindre än här hemma.

Sen måste jag bara berätta om mitt vackra paket som kom idag med vackraste kappan/koftan från Prairie Underground som Amy på FITTS & COMPANY skickat och som hon visare HÄR! Lovar visa bilder på min vackra kappa imorgon.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för den ständiga inspirationen.
  Hur är det med storleken på kappan/koftan från Prairie Underground. Vad väljer du för storlek?

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta, Jag har tagit storlek S i denna, efter råd från AMY som känner mig väl. Gillar att den sitter figurnära, du kan ju se på bilderna imorgon. Vill man ha lösare passform kan man ta sin normala storlek. Jag är ju själv en liten st 38.
  Tack för din fina kommentar ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Så mycket snyggt på dig! Och den kappan/koftan du har beställt är to die for...så fiiiin!

  Kramis
  Adela

  SvaraRadera
 5. Halloj, gillar din blogg jättemycket! Tack för alla goa mollytips. Tyvärr är sidan väldigt seg, tar hur lång tid som helst att schrolla sig ner på sidan,lite synd... Men jag stannar kvar ändå ;)
  Ha det gott!
  Mvh
  Lena

  SvaraRadera
 6. Hej Lena,
  TACK!!! Tror det har att göra med att jag har så många bilder med på alla mina inlägg....gör det lite trögare men ack så mycket roligare ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 7. Tack för shopping tips! Jag har läst din blog nästan från början och jag älskar den. Du berätter om kläder så ärligt - den hjälper att välja de snyggaste plaggen från webshoppar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER