torsdag 28 oktober 2010

I PAKETET FRÅN DEEPFLING.....

Fanns en efterlängtad och redan utprovad favorit bland vinterns plagg från Odd Molly. Underbaraste, ljuva Wispy Blouse i White, st 2. Tyvärr fastnade paketet i tullen och det blev extra avgifter denna gången, men trots detta blev det ändå billigare att handla via rara Malin från DEEPFLING.

Nästa gång lovar jag att jag ska visa den vackra ryggen på denna! Den är verkligen välarbetad och otroligt prisvärd för att vara Odd Molly. Älskar den lösa passformen, då den sitter åt där den ska men har ett vackert fall och ljuvliga ärmar. Lite opraktisk att laga mat i men annars funkar den.....
Ha en fortsatt bra dag. Idag har jag fått ett paket från TINTIN STYLE innehållande min vackra Smooph väst. Visar den när jag hinner.
Ha en fortsatt bra dag!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Hej! Den är jättefin!! Jag har också provat den och gillar den sååå mycket!!
    Kramar

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER