torsdag 28 oktober 2010

DAGENS OUTFIT - ODD MOLLY & HUNKYDORY

Idag har jag haft min vackra Go-No-Statement Dress som jag fyndade igår tillsammans med den vackra Tri knit Scarf. Underbar kombo om ni frågar mig. Under har jag ett par lite tuffare tights från Vila med lite halvmatt yta. Jag fick sjukt många komplimanger för min fina sjal.....är så nöjd över detta köp.


Älskar denna klänning! Älskar alla detlajerna på denna. Nu har jag denna i 4 olika färger....jag vet, TOSSIGT!

Här ser ni mina TUFFA tights....hihihi.


Hoppas ni haft en bra kväll. Är helt slut! Somnade nästan när jag skulle natta flickorna. Har ju haft en hel del arbete på kvällarna så jag känner att gränsen mellan jobb och fritid bara flyter ihop. Känner mig aldrig ledig....känner mig trött och utpumpad för tillfället.
Ha en fortsatt fin kväll.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Den där sjalen ser underbar ut!! Måste nog se om jag kan hitta den någonstans...
  Tack för att du inspirerar!!
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Verkligen kanonsnygg är du idag......vilket kap med klänningen och sjalen till,så fint.
  Vila dig nu och sov så gott!
  KRAM Halvan

  SvaraRadera
 3. ja, den är så fin sjalen. Den passar bra till din dagens:)/K

  SvaraRadera
 4. Oj vilka fynd du har gjort på hunkydory-rean!!! Den sjalen ligger väldigt högt på önskelistan! Helt ljuvlig! Du är så fin! Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER