söndag 15 augusti 2010

BY MALENE BIRGER HÖSTEN 2010

Var inne i by Malene Birgers flaggskeppsbutik och kollade in hösten 2010. Vilka underbara väskor säger jag bara!!! LOVELY!!


Här ser ni lite bilder lånade från by Malene Birgers hemsida där även de vackra väskorna figurerar.


Här är den ena väskan IRL....såååå snygg, men alldeles för mycket Rock&Roll för tradiga mig.Den här godingen däremot hade GÄRNA fått flytta in till mig....om jag inte haft så många väskor redan.Detaljerna och skinnet är ljuvligt! VILL HA!!!
Var på Barkaby Outlet och skulle kolla in Odd Molly utbudet men blev bara grymt besviken....gamla plagg från tidigare säsonger till ENDAST 30% rabatt.....INTE OK!! Blev inget köp.....ska dock ta mig en sista sväng förbi Odd Molly butiken och se vad som finns kvar på Rean imorgon....finns en sötnos som etsats sig fast sen jag var där sist och jag hoppas den klarat sig kvar över helgen......hoppas, hoppas.
Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Tack snälla för att du skrev om Barkarby!!!! Tänkte åka dit i går men det kom annat emellan och nu avstår jag definitivt. 30% känns inte alls lockande.
    Kram
    P.S Om jag någon gång kommernterar som "Anne" är det samma person - ingen medveten förvirringsteknik hihi utan beror på om jag är inloggad på mitt Googlekonto eller inte

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER