måndag 23 augusti 2010

FAVORITMUSIK! U2

Vill bara passa på att dela med mig av en av mina absoluta favoritlåtar. Mycket minnen och känslor är förknippad med denna och jag får lite tårar i ögonen varje gång jag hör denna.


With or without you med U2 är verkligen en klassiker. För visst är det så att musik är en viktig del av ens upplevelser? Den kan förstärk eller ta fram känslor på ett sätt som inget annat kan.....ÄLSKAR MUSIK. Lustigt hur ens musiksmak förändrats genom åren men hur vissa låtar alltid finns kvar i ens hjärta och blir liksom en del av den man är. Denna är en sådan låt.

P.S. JAG SÄGER BARA: TÄNK ATT VARA TJEJEN SOM FÅR KOMMA UPP PÅ SCENEN!! VILKET MINNE FÖR LIVET!!
Hoppas ni får en bra början på veckan!
KRAM!

2 kommentarer:

  1. I love that song also, I´ve seen U2 live five times so far and they are always excellent. They were in Helsinki this weekend and I was at both gigs. Ah, Bono...

    SvaraRadera
  2. Åh, jag ÄLSKAR ju denna! Den är både vemodig och alldeles underbar!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER