onsdag 25 augusti 2010

IDAG HAR JAG FYNDAT PÅ H&M - VECKANS BUDGETOUTFIT KOMMER IKVÄLL

Idag var jag som snabbast på H&M, de hade ju medlemsdag med 10% rabatt så då passar det med en sväng dit. Jag hittade tre saker (två accessoarer och ett plagg) som är ljuvliga ihop, inte särskilt Odd molly-aktigt utan snarare modernt, svart, Rock&Roll och väldigt trendigt. Ja, jag vet inte särskilt Odd molly-holic-aktigt kan det tyckas men som jag tidigare sagt så ÄLSKAR jag olika stilar beroende på humör och forum. Hele outfiten kommer att landa på ca 400-500 kronor från topp till tå.


Här är en liten sneak peak på ett av mina accessoarer. Ett otroligt trendigt plastarmband med en inbakad kedja i. Otroligt trendigt just nu och supersnyggt!! PRIS 69 kronor - 10%, dvs 62 kronor!!


Övriga inköp till en totalsumma av 280 kronor (inkl armbandet och med en 50 kronors rabattkupong) innebär att denna outfit är en av mina mest prisvärda outfits någonsing. Märks det att jag är supernöjd??
Ha en fortsatt fin, regning, grå dag......JÄKLA VÄDER!!
KRAM!!

1 kommentar:

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER