fredag 27 augusti 2010

LITE FREDAGSMYS - DANS OCH MUSIK FÖR SJÄLEN

Efter tips från Dr Molly så har jag fastnat i en massa klipp från "So You Think You Can Dance". Här är två av mina favoritklipp med Ashley från förra säsongen (tror jag). Här i första dansen tillsammans med favoritpartnern Jacob.En liten detalj är att Ashley är gift med Ryan, jag tycker att det syns när de dansar (oavsett vad den dumme Nigel säger).Så otroligt vackert! Blir alldeles varm inombords när jag ser dessa två nummer. Önskar jag hade en sådan talang, ni vet: sång, dans, musik....tur min äldsta dotter är begåvad med en underbar sångröst och dans i kroppen. Minstingen dansar som värsta salsadrottningen (INGEN ANINGEN VARIFRÅN HON FÅTT DET....tyvärr inte från mig....I WISH). Jag får glädja åt att se vad de gör av dessa gåvor i framtiden.

Vi ses senare idag!!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER