lördag 21 augusti 2010

CHILL NORWAY - TOURMALINE DRESS

Nu har jag lyckats ta några bilder av min fina Tourmaline Dress från Chill Norway. Den är hallonröd i färgen och har underbara detaljer, vill dock påpeka att min tillhör provkollektionen och det innebär att den skiljer sig från den som är ute i butikerna. Min fina Tourmaline Dress har spetskant runt fickor och huva, lite extra brodyr här och var samt verkar ha en lite högre skärning i midjan än den ute i butik (ser det ut som). JAG ÄLSKAR DETTA VACKRA PLAGG!! Lyx att kunna gå klädd så här fint hemma nu på helgen.


Så vackra detaljer och fin passform för att vara velour.
Färgen blir inte lika bra innomhus som utomhus.Vackraste spetsen nertill, längs hela kanten.....så vacker!
Detta är bara en liten detalj från Chill Norway mysbyxor (Jade Pants) som jag kan kombinera ihop med Tormaline Dress lika bra som med Crystal Cardigan.Nu tror jag att jag fått med de flesta vinklar.OK, ni ska få se en RYGG/BAK bild....inte den bästa men ni får hålla till godo!!
Ha en fortsatt trevlig helg!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Åh, så fin och skön den verkar vara. Jag känner bara ett stort villha! Fast jag har lite för mycket velour i garderoben. Du passar jättefint i den!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER