lördag 7 augusti 2010

GÅRDAGENS ODD MOLLY OUTFIT - I LOVE WIGWAM

Här kommer gårdagens Odd Molly outfit, min vackra Wigwam i Grått. Älskar verkligen detta vackra plagg, var faktiskt förvånad över att denna fanns kvar på REA i Odd Molly butiken igår. Har sett att fler och fler börjat shoppat lite plagg från Odd Mollys Höstkollektion men jag måste erkänna att jag än så länge INTE har något som helst sug efter plagg från denna....är lite shoppingtrött för tillfället och färgerna tilltalar mig inte alls, än så länge.


Den är verkligen otroligt enkel att bära upp.Ett litet klock-köp har det även blivit, inspirerad av BINA som var i valet och kvalet mellan denna fina prisvärda klocka från Ur & Penn (av märket Royal) som bara kostade 250 kronor eller två andra dyrare klockor. Jag fastnade för denna finning och slog till. Är jättenöjd med denna. Den känns gedigen trots den lilla prislappen.

Ska idag lägga ut lite plagg till försäljning på Tradera men tanke på sommarens REA-inköp. De flesta plaggen är nya eller i nyskick och i storlek 2. Pointell i Almost Black hoppas jag få till ett byte med......
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag är en tjej som följer er "mollyisters" bloggar lite i skymundan... Låter mig inspireras och älskar kika in och titta på alla era fina och härliga outfits!

  Själv har jag bara ett fåtal underbara mollysar i min garderob, men drömmer mig bort när jag besöker bl a din positiva blogg!

  Skriver nu ett inlägg för första gången för att få lite råd av någon som vet mer om OM än mig! Som många andra har jag nu lääänge suktat efter förra årets jeanskjol (Pleated denim skirt) och nu ligger en ute på Tradera i stl 0... De plagg jag har är bara överdelar och jag väljer ofta 1, även om jag "kan ha" en 0a (t ex frilled blouse). Däremot har jag inte några underdelar. Har kikat på årets jeanskjol och är hundra på att jag kan ha den i en 0a... Så min fråga blir alltså - tror du att jag kan ha en 0a i "Pleated" om jag kan ha årets i den storleken?! Är 160 cm lång och väger ca 54-55 kg...

  Vore makalöst tacksam för svar! Och tusen tack för en fantastiskt inpirerande blogg!

  Fortsatt trevlig helg!

  /Cecilia

  SvaraRadera
 2. Den wigwamen är så fin! Trivs också i min och har undrat som du, Hur kommer det sig att den finns kvar? Jag vill ha alla färgerna :-)

  SvaraRadera
 3. Hej Cecilia: Jag kan tyvärr inte svara på den frågan, vet att årets jeanskjol varit rymlig i storleken och jag kan själv ha den i st 1 även om jag trivs bäst i min st 2. Förra årets pleated denim kjol tror jag inte är lika stor/rymlig i storlek men det kanske du får kolla med någon annan som faktiskt äger en sådan, tips: Dr Molly (hon har en egen blogg som heter så och du hittar den på min högermeny).
  Lycka till och kul att du uppskattar bloggen.
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej igen!

  Jättetack för ditt svar och jag följer ditt tips!

  Hälsningar

  /Cecilia

  SvaraRadera
 5. Syster yster du är hot som alltid!! :D

  Cecilia - Vet du, du kan alltid fråga på tråden på Familjeliv. Där finns det många Odd Molly töser och vet att där är mer än en som har en sådan. Hoppas du får svar. Mvh Susanne
  http://www.familjeliv.se/Forum-5-73/m50609687.html

  SvaraRadera
 6. Åh din lilla hottie!
  Alltid så rätt...

  När lägger du ut dina oddisar, är SUGEN!..:)

  Kramen Loellan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER