fredag 6 augusti 2010

KAN INTE HÅLLA MIG LÄNGRE......EN AV DE VACKRASTE TUNIKOR/KLÄNNINGARNA SOM GJORTS...

OK, jag är usel på att hålla på roliga saker.....ÄLSKAR att visa upp riktiga fynd. Denna underbaring blev jag förälskad i redan när jag såg produktbilden, men sen när prislappen kom blev jag faktiskt riktigt SUR, någon måtta får det faktiskt vara. 3.000 kronor var nypriset!!! Till halva priset var den dock OK.


Annie Oakley Dress i Indigo, storlek 1
UNDERBAR på alla sätt om än lite svårt att dra på sig, men väl på sitter den som ett smäck!!

Visst är det charmigt när LARMET sitter mitt på!!! Otroligt dumt, lovar finare bilder snart när jag hunnit prova denna snygging hemma i lugn och ro.
Köpte en underbaring till....men det är inte hos mig ÄN!! behöver fixa till den, lovar återkomma när jag fått den lagad. Måste även ge en eloge till UNDERBARA ULLA i Odd Molly Butiken. Hon är helt fantastiskt!! tar sig tid, är perfekt smakråd, gullig, rar och OTROLIGT service minded!! En riktig GULDKLIMP!!

Ses imorgon!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. så fin du är i Annie!
  Ha en mysig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Å så fin du var i den! Underbar färg och fina spetsar! Vad roligt att fynda något man fått stryka på sin lista innan...=)=)

  Kram vännen!
  adela

  SvaraRadera
 3. åhh, så bra den passade på dig!
  Spännande att se vad mer du köpt.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Måste fråga hur de korsade banden bak sitter på din? mina bara hänger löst och jag ska fixa det. nån gång. men jag älskar den där Annie! Det var kärlek från första stund från min sida. Var ju meningen att jag skulle ha den på träffen i Sthlm sist men den hann aldrig komma......

  ha det gott och grattis till fint köp!

  SvaraRadera
 5. Hej Evalena: Mina sitter bra, men jag har ju också en storlek 1 och man får krångla sig in i den men sedan sitter den bra på. Borde vara lätt att fixa till banden, men jag förstår precis.....tar tid om det ska bli bra.
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Åh, den har jag också hittat på rea. Också en förhandsfavorit, men jag bestämde mig för att avvakta till rean. Sedan vågade jag inte vänta för länge så jag köpte den hos Lisen och kom inte undan riktigt lika billigt som du.

  Jag har lite samma problem som Evalena. Banden hänger något, men inte mer än att det känns okej.

  Jag har inga problem att få på mig min, men är livrädd när jag ska dra den av mig och den tenderar att fastna över axlar och rygg. Jag vill inte drabbas av panik och ha sönder den... :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER