söndag 22 augusti 2010

MERA CHILL NORWAY - CRYSTAL CARDIGAN

Här kommer mitt sista fynd från Chill Norways Höstkollektion, Crystal Cardigan i RÖTT.....ljuvlig röd färg som går åt det hallonröda. ÄLSKAR MIN NYA CHILL NORWAY HEMMAPLAGG!! Känner mig fin och bekväm i dessa sötnosar. Min två små tjejer ÄLSKAR mina nya mysiga hemmaplagg.


Texten på ryggen är bara såååå fin: "Happiness is not having what you want but wanting what you have!"
DETTA ÄR FRÅN PROVKOLLEKTION! Betänk detta då det kan komma att skilja en hel del avseende detaljer på min och den som kommer att komma ut i butik. Älskar ALLA detaljer på min!!


Vackra ärmar!!!


Så nu har jag frossat i bilder på mina nya vackra Chill Norway....och jag som ALDRIG varit en velourtjej får nog erkänna att dessa plagg är ljuvliga!! Har svårt att ta av dessa, vill bara gå omkring klädd i mina mjuka velourisar. Tillsammans med mina vita Brantingbyxor funkar de bra även som uteplagg.
Ha en fin söndag, strax bär det av på promenad, fika och lekplatsbesök.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Helt underbart fina och du är jättefin i den röda färgen. Har du sett CN-barnrea på www.mortil3.no ?
  Mycket fina saker där men ingen av de plagg som jag ville beställa fanns i min dotters strl...

  Hälsn. Katarina S

  SvaraRadera
 2. Åh.... har hösten börjat levereras nu ? Underbara plagg !

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Väldigt fin! Jag som inte bor på en ort där dessa plagg säljs i butik undrar om du vet om de går att köpa på internet. Blev verkligen sugen på att köpa något från detta märke.

  Varma älsningar

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta! Ledsen jag inte kunnat svara innan. Man kan i dagsläget inte köpa dessa via någon internetbutik, vet dock att LisenDK i Danmark kommer att få in dessa och många av Chill Norways återförsäljare kan skicka med post om det är något speciellt plagg man är ute efter. Gå in på Chill Norways hemsida och kolla vilka deras återföräljare är och ring.
  Lycka till!!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER