fredag 27 augusti 2010

ODD MOLLY HÖSTEN 2010 - PROVNING

OJOJOJ, vilka plagg jag provat idag.....makalöst vackra. Måste äta upp en del av mina påståenden om att jag INTE skulle ha särskilt mycket från höstens kollektion. Stretch Jacket och Stretch skirt i Almost Black har etsat sig fast, liksom säsongens jeans jacka och jeans. WOW, säger jag bara.


Hösten Jeans jacka är TO DIE FOR!!! SÅ SNYGG!!


Här provar jag en storlek 2 och de är normala i storleken, inte lika tunna som sommarens model och överlag lite grövre, men ACK så vacker. Pris ca 2.200 kronor. Jag säger bara WOWOWOWOWOW.


Hade jag inte redan köpt sommarens så hade jag slagit till på denna DIREKT!!
Här ser ni även jeansen som jag provade till, lite kortare model och otroligt välarbetade, mjuka och följesamma. Tyvärr är priset lite väl högt, ca 1.800 kronor, annars en given HIT, lagon höga (normala) och stretchiga med underbara detaljer.


Närbilder på jackan.


Så till lite bilder på jeansen!!


Detta är den kortare, smala modellen med pinupan. Ca pris 1.800 kronor.


Framsidan.

Rumpan.


SÅÅÅÅÅÅÅ SNYGGA!!! ME LOVE!!


Nästan modell, tror denna heter #690 och är också ljuvlig men något dyrare, något högre midja, något rakare i modellen. Pris ca 2.000 kronor. LJUVLIGT BEKVÄMA!!! WOW!! Båda jeansen provar jag i st 3, de är dock normala så jag hade förmodligen kunnat ha st 2 i dessa. Fast det beror på hur man vill ha dem, jag gillar att inte ha mina jeans FÖR tajta.
Nu till ett plagg som slog mig med häpnad, hade HELT missat denna bland alla bilderna. OTROLIGT SNYGGT, bekvämt och välarbetat plagg. Verkligen Odd molly-holic. 40-tals nostalgi när det är som bäst.Makalöst vacker kavaj.....förälskad. Provar en i storlek 1. Denna är rymlig då det är mycket stretch i denna. Pris ca 2.000 kronor.
Velvet Stretch Skirt, i storlek 2 provas också.....WOWOWOWOW


Så sexig, snygg och bekväm. Normal till rymlig i storleken.

Sexigt men ändå smakfullt. Väldigt kvinnlig kjol.
Pris ca 1.400 kronor.


Så till en efterlängtad klänning bland många #423 i silke.
Jättevacker, men inte min stil. Väldigt figurnära, provar här min normala storlek 2. Hade INTE kunnat ha mindre. Väldigt avslöjande kring magpartiet.Väldigt kvinnlig men som sagt inget jag tänker slå till på.Jag kan även avslöja att jag provade denna och föll som en fura, jag som INTE ENS ANVÄNDER MÖSSA PÅ VINTERN!!! Pris ca 800 kronor. SÅ snygg och vintage....Otroligt vackra plagg måste jag säga överlag. Blev så positivt överraskad idag när jag provade i Odd Molly Butiken i Stockholm. Kan varmt rekommendera en runda in i helgen.
Ha en fortsatt fin helg!!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. tack för de fina bilderna! Plaggen sitter ju perfekt på dig, du är makalöst snygg måste jag säga=)

  Mössan är jag nyfiken på...såg Malenami i den igår i bloggen. Men den i almost black ser typ..silveraktig ut i färgen. hur är den irl?

  Har inte sett ngn webshop än som tagit in denna, synd. Den är ju iaf ngt billigare än LK-beanien=)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Tak for prøvning! Super fint at se hvordan tingene sidder :)
  Må bare eje jeansjakke og kjole!

  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Älskar de korta jeansen! Måste prova. En tur in till stan alltså :-) Jeansjackan är också fin, men jag ger mig till tåls till vårens kollektion. Har du sett DEN jackan !?! Jag är KÄR!
  Ha en bra helg.
  Kram Affi

  SvaraRadera
 4. Du är ju så fantastiskt snygg i allt! Jag skulle gärna prova de korta jeansen. Jackan..ja..underbar!

  SvaraRadera
 5. Ohh vad roligt med bilder! Superfin som alltid och den där powe suiten är du hot hot hot i!! Hade du visat mig bara produktbilderna hade jag skrattat men de gjorde sig verkligen på dig! Supersnyggt! Jeansjackan är såå fin men är jeans tyget så där "smutsigt gulaktigt" som det ser ut på produktbilderna? Kram syster yster

  SvaraRadera
 6. Filippa:mössan är ljuvlig och har silvertrådar IRL, ser mer gråsvart ut i verkligheten pga silvertrådarna. SÅÅÅÅ SNYGGT! Har köpt denna, kunde inte låta bli.

  Syster Yster (Sanni): Jackan är fin i färgen IRL precis som den ser ut på fotona på mig. Lite mörkare än sommarens men inte guldassig. Däremot fick jag höra att man ska vänta in vårens jeansjacka som ska vara något HELT OUTSTANDING!!

  Kram tjejer och tack för de fina komplimangerna!!

  SvaraRadera
 7. Du är så snygg i allt du provar. Jag gillar de kortare jeansen. Ha en fortsatt trevlig lördag och tack för en spännande provning, kram

  SvaraRadera
 8. Tack för finfina provbilder =)
  Måste fråga.... i vilken Webb butik kan man hitta jeansen ? Eller dom finns bara i OM butiken ? jag har aldrig sett dessa någonstans ju. Tyckte att dom såg vrålsnygga ut & dom satt ju bra =)

  /Åsa

  SvaraRadera
 9. ÅH! jag bara måste ha den där ju! Den är otroligt vacker och en riktig A-kavaj ju!

  Vet du om de hade den i velvet där i butiken också? Men svarta ÄR snygg! Med kjolen till blev det en powersuit goes sexy. ;-)

  Kram och TACK för att du länkade!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER