torsdag 26 augusti 2010

DAGENS ODD MOLLY - 9TH SWEATER CHALK & FOL

Idag har jag min fina 9th Sweater från Odd Molly och min FoL i chalk. Älskar denna kombo! Detta är min hemma-kombo när jag kommer hem från jobbet. Just nu känner jag mig inte i fas, hjulen snurrar lite för häftigt, då är det skönt med vackra, bekväma Odd Mollysar.


Jag är inte jättesugen just nu på något från Odd Mollys Höstkollektion så jag känner mig ganska lugn för stunden. Däremot inväntar jag ett het efterlängtat plagg som jag lyckades ninja på Tradera i veckan. Ska bli så underbart att få hem denna till min samling.......MY PRECIOUS.


Vackra 9th Sweater tillsammans med FoL. Så kvinnligt!! I LOVE!!Hoppas ni har en bra kväll idag......snart är det helg!!! SÅ SKÖNT!!
Ska försöka ta en sväng förbi TinTinStyles nya butik och se om jag kan bjuda på lite outfits och bilder därifrån!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Det där är en riktigt drömkombo! Jag äger inte någon av plaggen, men skulle så gärna ha dem :)

    Kram från Viola

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER