onsdag 11 augusti 2010

ODD MOLLYS DAMSEL T88

Kära Odd Molly-systrar, jag skulle behöva er expertis. Jag undrar om någon av er därute som provat denna lilla sötnos kan meddela mig hur den är i storlek samt om den har råa kanter. Är så sugen på den men hittar den inte i någon butik.....märkligt.


Den ser inte mycket ut för världen på produktbilden men efter Pinglas eminenta provning HÄR!!! blev jag supersugen på att prova denna.
Tacksam för all hjälp!!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Hejsan;) Jag har den i lite powder och den har råa kanter tyvärr... Tycker att den är kanska normal till lite liten i storlek...

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Den vackra vita blusen finns på Tintinstyle, kom idag, jättefin!
  Ha det gott!
  /C.

  SvaraRadera
 3. Hej, tror Charlotte Göteborg har den, den ligger iallafall i deras web-shop!

  SvaraRadera
 4. Milk and honey har den också. Den satt som en smäck på mig i storlek 4.

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har hittat till din blogg för några veckor sedan. Jag har provat den och tycker den är smal över axlarna, får välja en större storlek än normalt. Ofållad i nederkanten...

  SvaraRadera
 6. Hej, jag såg den på Jackie i Kista Galleria idag, superfin!
  / Jenny som läser ofta men aldrig kommenterar :-)

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag säger också normal till lite liten. Mix It Sundbyberg har den du visar på bilden och Jackie i Kista som Jenny sa har den och den rosaliknande vad den färgen nu heter. Och ja rååååååååa kanter...
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 8. Jag provade denna idag och tyckte den var helt normal. Lite lös i bandet runt halsen.
  MVH E

  SvaraRadera
 9. Du kan också kolla på "Imagination is real" där hon den 5:e augusti provar och lämnar en kommentar om denna!

  Kram T

  SvaraRadera
 10. Jag köpte igår,på Jackie i Kista ett exemplar i vitt av Damsel T88. Oemotståndligt fin till vita jeans. Like a lot. Jag har normalt stlk 2 (ibland 3) och i denna köpte jag stlk 2 och den sitter som en smäck. Gillar att den är lite lös i halsen.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER