måndag 30 augusti 2010

EXKLUSIV PREVIEW PÅ HÖSTEN 2010 FRÅN PROVRUMMET

Tänkte dela med mig av lite bilder som jag fått från PROVRUMMET. Maggie Dress har nu kommit in i en massa fina färger samt en Maggie kjol som är lite längre. Men här är lite bilder på plagg som ännu inte dykt upp i shopen. En liten exklusiv preview för er mina kära läsare!!

Denna ser spännande ut även om det inte är min färg på just denna. Verkar vara en variant av den fina JOJO dress. Denna är jag nyfiken på!


Denna är kanske inte just min stil men själva klänningen kanske skulle kunna använda som underklänning till att förlänga andra plagg. Intresant om den kommer i flera färger.

Tyvärr ser jag inte om denna är en inbyggd koft/klänning eller om det är två separata delar.....hmm, återstår att se. Tycker att plagg gör sig bäst på "levande" modeller. Ska bli spännande att se om den kvinnliga romantiska stilen kommer att prägla hösten eller om det är en annan tuffare stil som dyker upp. En sak är säker dock, det blir fler Maggies dresses i min garderob. Dessa är otroligt användbara och prisvärda!
Ha en fortsatt fin måndag!
KRAM!

3 kommentarer:

 1. Hej =)
  Jag har skruttat in på Provrummet några gånger & prismässigt är dom ju super. Hittade någon snygg volanghistoria därinne, men såklart var den slutsåld i medium.
  Får ta en titt in igen :-)
  /Åsa

  SvaraRadera
 2. Åh, speciellt den första klänningen ser så fin ut. Ska bli kul att se mer av höstens plagg.
  Jag har jojo dress i både svart o vitt + lite annat så jag är väl ett fan av provrummet kan man säga ;)

  Kram från Viola

  SvaraRadera
 3. Jag tycker också den där provdockan ser lite creapy ut. Det var mycket bättre när de hade levande modeller som du säger, ser så väldigt stelt ut nu :-(
  Kram Halvan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER