torsdag 26 augusti 2010

MÅSTE PROVA NYA JEANS FRÅN "BLANK"

Såg att TinTinStyle fått in dessa jeans från New York Designers Emmy Lauridsen och  Leigh Brown. De presenterar ett nytt sätt att se denim på med sitt varumärke [BLANK], som tillgodoser det nästan ohejdade kravet av snabbt mode till impulsiva priser. Designernas unika känsla för stil, blandat med New Yorks vassa downtown-stil och klassisk design samlades i februari 2007 i lanseringen av [BLANK]s jeansmodell Skinne Classique. Nu har ett par jeans kommit som jag bara måst få prova....BLANK modell CREEPIN. Så snyggt!!!


De har en bra prislapp också: 999 kronor (inte grattis men om de håller samma kvalite som mina gamla BLANK inköpta i NY så är det billigt).


Lovar försöka ta bilder från TinTinStyle imorgon!!!
Jag är en riktig JEANS ADDICT!! Känner ett sjukt sug efter dessa! Finns det några andra Jeans Freaks därute som inte är i 20-års åldern? Läste häromdagen en artikel om Per Holknekt (Odd Mollys grundare) som beskrev hans passion för just jeans....kände faktiskt igen mig till viss del.....visste jag var sjuk inna men inte att jag var SÅÅÅÅ sjuk.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Haha, ja, din körkortshistoria glömmer jag aldrig:-))
  Det gick bra idag men jag hade svårt att släppa ner axlarna:-D
  Var lite väl stel alltså..
  Mannen körde mig dit förra veckan och tvingade in mig att skriva in mig så nu har jag inte så mycket val...Han är trött på att köra omkring med mig och nu när vi ska flytta så måste jag ha körkort..

  Du, jeansgurun....Jag är i stoort behov av jeans!!
  Särskilt när jag har lagt på mig lite den sista tiden..
  Mina kg sitter typiskt som runt låren, rumpan och magen..
  Hittar inga jeans som sitter snyggt..
  Har du några bra tips?
  Var också en typiskt jeanstjej innan jag la på mig mina kg nu tycker jag att antingen sitter de illa eller så är det för tighta så det blir obekvämt..

  Hoppas att allt är bra med dig vännen,
  Massor med kramar

  SvaraRadera
 2. Så snygga!!! Älskar jeans och handlar en del. Jag använder dem gärna på jobbet för det funkar bra för min del.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Tycker att ni ska prova Mih-jeans :) Finns att köpa på www.factorymalmo.se Oslomodellen är den bästa! Normala i storleken :) Hälsningar från en som oxå älskar att hitta dom perfekta jeansen!

  SvaraRadera
 4. Jag var själv och prova jeans igår.Hitta 2 par som satt hyfsat, tyvärr i dyraste laget 1600-1700 kr, av märket Fornarina.Får allt ta mig en funderare.Det känns som det är dags för ett par nya till höstens garderob.
  Men först skall jag fira bröllopsdag(5-årig).Efterlyser bra tips på restaurang i Göteborg.Skall ta en helkväll med mannen påtu man hand dvs utan barn, HÄRLIGT!

  SvaraRadera
 5. Här har du ett riktigt jeansfreak som passerat både 20,30,40 snart inne på det...man helst vill glömma;)har ca 35par ganska sjukt men det är som en passion för mig.
  Rock&Republic,J&Company,Miss Sixty
  några av favvisarna.

  Mycket spännande att se dig i dessa:)blir kanske ett köp hos Tintin.
  Önskar dig en fin helg!
  Kram//Kicki

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER