tisdag 31 augusti 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - INDY DRESS OCH LOTTA LOTTA COAT SAMT KAPPAHL TIPS!

Det var ett tag sedan mitt senaste dagens outfit, så här kommer denna. Min vackra Indy dress från förra sommaren i Choco som jag bara ÄLSKAR! Kombinerad tillsammans med min Lotta Lotta Coat i Powder, underklänning från TiMo samt väska från Louis Vuitton.


Så vacker den är med alla sina fjärilar!


Massor med vidd i kjoldelen, som jag bara ÄLSKAR! Känner mig superkvinnlig i denna idag.

Underklänning från TiMo och Stövlar (Vintage)


Tar bort udden av det gulliga i klänningen.

Tillsammans med fina Lotta Lotta Coat i Powder och fin sjal från Ester Eleonora.
Fina Ester Eleonora sjalen i samma pudriga färg som Lotta Lotta.

Så ser jag ut idag!


Vill även tipsa om denna söta spetsbakelse från KappAhl, superfin under koftor och med en grov stövel blir den ljuvlig! Har ju redan en liknande klänning från MinaUK som var betydligt dyrare så jag behöver inte ytterligare en spetsklänning, men denna är söt. Kosta ca 300 kronor har jag för mg.Visst är den söt??
De hade även kopior av Ester Eleonoras fina sjalar i svart, brunt och blått. Köpte den svarta och bruna bara för att ta hem och kolla kvaliten, dessa känns inte lika gedigna och mjuka men kostar å andra sidan bara en tredjedel av vad en Ester Eleonora sjal kostar så jag förstår de som hellre köper kopian än orginalet.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Du är alltid så fint klädd, underbar klänning och så snyggt med stövlar till!

  SvaraRadera
 2. Du är jättefin och kvinnlig idag! Förstår att du känner dig så...

  Bra tips från Kappahl. Jag besöker sällan den affären för den finns inte på min holme men de har många fina saker, även till barn.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Så fin du är i din Indy Dress. Jag såg den på Freeport i söndags och jag ångrar att jag inte slog till på den, nu när jag ser hur fin du är i din... :)

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 4. min drömklänning som jag har jagat sen i vintras!! Kombon är så klockren! Du är så fin!!!! KRAM

  SvaraRadera
 5. Det där är en av mina drömklänningar med! Så snygg du är i den kombon!=) Underbart;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 6. Så snygg du är! Jag gillar att du även ger oss läsare tips på budet outfits, kram

  SvaraRadera
 7. Så snygg du är! Jag gillar att du även ger oss läsare tips på budet outfits, kram

  SvaraRadera
 8. Du är som alltid vacker som en prinsessa och klänningen var superfin! Gillar dina budgett tips!! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER