fredag 13 augusti 2010

LITE SHOPPINGTIPS!!

Efter att ha varit inne i veckan och botaniserat i TinTinStyles fysiska butik blev jag bara såååå toksugen på visa underbara klassiska plagg. En storfavorit som de precis fått in är de klassiska och YTTERST användbara underklänningar från TiMo. Dessutom ÄLSKAR jag Hunky Dorys Essential 3 Tier dress, till detta hade det inte varit HELT fel med en underbar väska från CampoMaggi.

Jag kan inte bestämma mig för villken av dessa som är snyggast så jag bjuder på bilder på båda.

Samtliga bilder är lånade från TinTinStyles hemsida.

Min tanke skulle vara att kombinera dessa ihop och gärna med lite större halsband och armband till. Lagom BohoChic.
Snart blir det fredagsmyyyyyyyyyyys! Så skönt!!
Kram!!

2 kommentarer:

  1. Håller med dig om att underklänningarna är sååå snygga och användbara! Jättefina väskor med;)

    Adela

    SvaraRadera
  2. Jag har den nedersta väskan, den enda nackdelen är att den är så tung och det blir inte bättre när man fyller den till bredden. Ibland blir jag själv förvånad när jag ska byta väska.

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER