måndag 16 augusti 2010

MÅSTE FÅ VISA UPP ETT RIKTIGT FYND - UP TO ME ISM STRAP DRESS I INDIGO

Den här skönheten har jag mörkat.....fyndat denna till vrakpris och är såååå lycklig just nu. Älskar att jag kan variera denna om jag känner för det med eller utan skärp. Här får ni lite vanliga och lite mer ovanliga outfitbilder på ett kärt kap, Up-to-Me-Ism Strap Dress i Indigo.


Up-To-Me-Ism Strap Dress, st 2 i Indigo


Visst är det en skönhet? Såååå underbar, ett tag tänkte jag faktiskt klippa av fransarna (ni vet, jag och fransar går inte riktigt ihop) men jag har bestämt mig för att avvakta med tanke på att man kan ha ett skärp över utan att de syns.....visar strax vad jag menar.


Nu så kommer bilder på min special-styling.Här tillsammans med H&M knytskärp och Dolce Skirt i Almost black.
Tycker det är roligt med överraskande komninationer och denna gillar jag, kanske inte varje gång men lite då och då. Klänningen blir mera klassik och sober utan dingeldingel men samtidigt också tråkigare så det får bli en avvägning från gång till gång.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vilken toppen ide!
  2 klänningar i ett.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Säger bara: LYLLOS!!!

  Den är så fin och du likaså.

  kram

  SvaraRadera
 3. oh saa fin! och jag gillar den aeven med baeltet! Jag gar sjaelv och funderar pa den och nu fick du mej att bestaemma mej! :)Jag funderar paa att ha den pa ett strand brollop i Sep i varma Kalifornien med en odd molly underskirt i powder. Jag aer osaeker paa storlek bara...far jag fraga hur den sitter over bysten? Jag ar en 75 b-c kupa.
  Jaette fin aer du!
  kram!

  SvaraRadera
 4. Super snyggt, den är en 10 poängare på dig:-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Mollychick: jag har själv storlek 75D och denna sitter perfekt i storlek 2. GO FOR IT!! Den är ljuvlig!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Snyggt! Det blev en helt annan klänning ju.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag köpte den oxå i Odd-molly butiken knep den sista lila....så FIN.
  Är min kvällsklänning nu under vår Thailandssemester.
  Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER