lördag 14 augusti 2010

MAIDENFORM - SPECIAL: UNDERPLAGG SOM FORMAR KROPPEN

Idag tänkte jag försöka visa er några av de fina Maidenform underplagg som jag fått hem från fina PROVRUMMET. Har själv alltid varit skeptisk till sådana plagg då jag efter min andra graviditet försökte snabbt komma i form och då provade jag en uppsjö av dessa, sk formande underplagg. VILKEN mardröm det var att försöka trycka sig in i dessa plagg och sedan gå omkring i dessa och knappt kunna andas. De plaggen jag provat från Maidenform är något HELT ANNAT! Bekväma om än lite trixit att komma in i men med lite övning går det bättre efter första gången. Man blir nästan en storlek mindre med dessa plagg på och kläderna sitter snyggare på, hänger liksom inte upp sig på kroppens alla skavanker. Jag är en normal till liten storlek 38 upptill (ca 75D) och mer en normal storlek 40 nertill, Byst ca 92 cm, midjan ca 78 cm och Höfter ca 102 cm. Jag har storlek M i alla Maidenform plaggen. Det ska ta emot och vara lite kämpigt att ta sig i dessa annars fyller de inte sin function. Följande tre plagg har provats:


Maidenform Flexees Chemise


Underklänning från Maidenform Flexees, i en tunn, skön kvalitet.
Maidenform Flexees Chemise håller in och formar kroppen till en jämn siluett. Perfekt mot bilringarna.
Kort modell med justerbara axelband. Fodrad byst. Kan bäras med eller utan bh, fast snyggast med BH under tycker jag, annars blir man väldigt plattbröstad. Perfekt under figurnära klänningar. Hemligheten med att sätta på sig detta plagg är att "kliva" i plagget underifrån och sedan dra upp den, då hamnar allt på rätt plats från början.Jag kan tyvärr inte bjuda på en helkroppsbild på denna då den är GANSKA genomskinnlig, man ser ALLT man har under så det gäller att ha naturfärgade underkläder under denna. Det är bara vid bysten som den är dubbelfodrad.
Så här blev det då när jag provade med Sumthing Dress. Viss skillnad noterade jag + att den satt bättre på och hängde inte upp sig någonstans på kroppen.Maidenform Flexees Easy Up Waistnipper


Detta är som en korsett med mjuka byglar i sidan och baktill.
Den är sydd i två stretch material som tanken är att den ska göra så att kläderna inte hänger upp sig. Den har en skärning som är tänkt att timglasforma midjan. Perfekt att bära under plagg som framhäver midjan. Den tar även in magen och ger faktiskt en snyggare hålling. Den är inte hård eller obekväm MEN av alla plagg jag provade är denna den svåraste att ta på och av, väl på är den superfin!!
Så här blir resultatet med en slinkig, kroppsnära klänning över. Perfekt när man ska ha lite mera figurnära plagg. Denna klänning har jag inte använt sen jag tog examen....det var ett par år sedan vill jag lova, ca 11 år sedan.....


Maidenform Fat-Free Lace Tank


Detta är ett linne med spets och justerbara axlband från Maidenform Flexees i en mjuk och stretchig kvalitet.
Smalt spetsband upptill och en bred (10 cm) spets i nederkanten på linnet. Under bysten, på insidan av toppen, runt om, sitter en infodring i ett fastare tyg som håller in och formar midjan.
Fat-free Cami with Lace har verkligen en ursnygg spetskant som känns lyxig och som passar superfint under plagg där den kan skymta fram. Längd ca. 62 cm.Här under Provrummets MaggieDress bara för att visa.


Ni ser att den håller inte inne magen lika mycket som de andra plaggen men den är superbekväm, vacker och ger ändå ett visst mjukt stöd. Även denna ska man ta på sig genom att dra på sig den underifrån och dra upp den, låter tokigt men fungerar bäst, lättare också att ta av genom att dra av den uppifrån och ner.Så här fin ser spetsen ut undertill, supersnyggt över ett par svarta byxor och om den skymtar fram under en kortare blus. En riktig favorit.
Hoppas ni fått bra hjälp med provningen. Finns fler fina plagg men dessa får jag beställa och prova en annan gång.

TACK RARA FRÖSÖTÖS FÖR TIPSET!!! Fast jag kanske, kanske kan tänka mig att gå ner 2 kg i varje fall....hihihihi
Ha en underbar lördagkväll!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. tack för en utmärkt genomgång!! Visst behöver magen lite extra indragning efter två barn... Gillar linnet med spetskant nertill skarpt! Kramar

  SvaraRadera
 2. Wow vilken provning!!! Verkligen gulligt och generöst av dig att dela med dig så här till alla ännu ickefrälsta. Maidenform lär få en hel del nya kunder. Och ok då - 2 kilo om du känner att du absolut måste fast det verkligen inte ser ut att behövas ;)
  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Tack fina du för ett så bra inlägg!!
  Kramar till dig från oss!

  SvaraRadera
 4. Åh tack för ett så bra inlägg. Kollade in dessa plagg när jag köpte lite annat på provrummet men vågade inte beställa dessa. Som du skrev finns det ju en uppsjö av dessa plagg och jag har blivit besviken så många gånger... Nu efter din vägledning så beställer jag nog ett par stycken ändå. Tack rara du som delar med dig!

  SvaraRadera
 5. Hej,

  vad roligt att få svar på sin kommentar, det hade jag inte räknat med! Tack! Det uppmuntrar verkligen till att kommentera mer, vilket jag gör nu.

  Har funderat ett tag på denna fråga. Vilket var det allra första Odd molly plagg du inhandlat?

  Jag kommer ihåg mitt första plagg som jag sparat ihop, (då som fattig student) min första Lovely knit kofta. Det var verkligen magiskt och i början vågade jag knappt ha den på mig då den kändes så speciell. Då var det inte så många som hade mollykläder heller, så extra speciellt var det allt.

  Trevlig söndag önskar Beatrice

  SvaraRadera
 6. Tack för provningen! Kanske något man ska kika lite närmre på. kram

  SvaraRadera
 7. Åh har du medium........då skulle jag beställt large i min istället för medium. Ska bli kul att se när jag ska åla ner i en medium, ha,ha.

  SvaraRadera
 8. Tack för en lysande provning! Första plagget beställt och leverat. Satt som ett ålaskinn, men det är ju meningen :p
  Det blir nog fler framöver :)
  Kram

  PS Se nu till att få lite schysst rabatt som tack för alla kunder du värvat ;)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER