onsdag 11 augusti 2010

MINI ODD MOLLY PROVNING IDAG

Tänkte bjuda på en miniprovning av några favoriter från Odd Mollys Höstkollektion. Var inne på TinTinStyle precis innan stängning och passade på att prova följade plagg:

Damsel T88 i Vit, storlek 1 (provade även storlek 2 men den kändes aningen STOR)


Fin Blus men inte betalar jag 1600 kronor för en ofållad blus med råa kanter. NEJ tack! Trots det har den fin passform. Lite smal i storlek 1 och lite för stor i storlek 2. Så här avstår jag, men jag förstår att många förälskat sig i denna.

Quicktip Tunic i vit, storlek 1

Supersöt men VÄLDIGT tunn i kvaliten. Betalar inte 1000 kronor för en jersey topp, hur söt den än må vara. Även här avstår jag....men söt var den.


Fonda Dress i Lite Indigo, storlek 2Sista bilden tycker jag återger färgen bäst. Den kändes faktiskt lite mindre i storleken än vårens Fonda. Här har jag storlek 2 och jag hade inte kunnat haft en mindre storlek i denna. Fin men jag får nog bara acceptera att jag inte är en FONDA-tjej.

Det var allt för mig! TACK alla snlla ni som kommenterat och tipsat mig om Damsel T88 på Bloggen idag. NI ÄR GULD VÄRDA!!

KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Du är superfin som vanligt! Angående Fondan så bär du ju upp den alldeles utmärkt, men du är liksom för "fin" för en Fonda. Det menar jag på det bästa sättet och inte på ett drygt sätt bara så att du vet :D Håller absolut med dig gällande topparna dock! DYRA, ej genomarbetade plagg och en "pimpad" tisha för 1000 lappen. Nope! Så jävla lättlurad är jag inte!

  SvaraRadera
 2. Hej snyggingen!!!!

  Fin som vanligt, och håller med ovan talare...Fondan är nog lite för "tråkvanlig" för dig, du som bär upp de glittrande skönheterna så bra!

  Men själv är jag sugen på denna, och den ska få bo hemma hos mig tänkte jag..Tack för tips om storleken på den...var i valet och kvalet om storlek men detta hjälpte ju mig..

  Kramen Loella

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER