fredag 20 augusti 2010

CHILL NORWAY - I AM SOOOO IN LOVE!!

Jag har varit och träffat underbart trevlige Thomas på Chill Norway när han besökte Sverige under Stockholms modevecka. Jag fick tillfälle att se och klämma på den nya vår/sommarkollektionen 2011 och givetvis prova lite av höstens plagg. Självklart kunde jag inte gå hem tomhänt därifrån. Ni får se mina vackra Chill Norway lite senare, jag kan avslöja att de är samtliga i velour!!!! Jag som annars inte är någon velourtjej! De här vackra plaggen har jag sett IRL och klämt och provat....LJUVLIGA!! Storlekarna är helt normala. JAG KAN AVSLÖJA ATT CHILL NORWAY KOMMANDE KOLLEKTION ÄR OM MÖJLIGT ÄNNU VACKRARE ÄN TIDIGARE!! Det finns speciellt en blus jag förälskat mig i: MORNING BLOUSE!! Denna fick jag tillfälle att prova och jag kan bara säga att denna är ännu vackrare än min vackra FRILL BLOUSE!! Jag kommer garanterat att flytta min fokus till Chill Norways kommande kollektion och Odd Molly får nog flyttas ner till en andraplats.Jag kan avslöja så mycet som att Tourmaline Dress i RÖTT är min!! SÅ LJUVLIG!! Känns snarare som är vacker jacka/kappa i velour....känner mig lite som rödluvan i denna. I AM IN LOVE!! Pris ca: 1.950 kronor ute i butik.


Oak Coat i Dark grey är bara TO DIE FOR!! Helt ljuvlig, tyvärr hade Thomas den inte tillgänglig till försäljning så den lyckades jag inte få tag på!! AARGH!! Men jag fick klämma och prova denna.....ETT KONSTVERK UTAN DESS LIKE och helt normal i storlek. Pris ca 3.000 ut i butik.Det här vackra setet är MITT!!! I RÖTT!!! SÅ kvinnligt och skönt, kommer bara gå i mjukiskläder framöver!!! Jag lovar visa bilder senare i helgen!! Pris Byxa ca 750 kr + ca 1500 kr.Agat Dress är sååååå vacker!! Var supersugen på denna också! Pris ca 1.900 kronor.Topaz Tunic var tyvärr slut, så den kunde jag inte klämma på men priset är mycket rimligt för detta konstverk. Pris ca 1.650 kronor (ungefär som Fonda Dress). Ljuvliga spetsdetaljer!!

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA, de flesta återförsäljare förväntas få leveranser idag eller i början av nästa vecka!!

HA EN FIN FREDAG!!!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Jag förutsätter att Thomas även gav Odd Molly-holic ett erbjudande som modell för Chill Norway. :-)

  Ha en skön helg!
  Mrs X

  SvaraRadera
 2. Mrs X: Tack snälla för komplimangen! Men jag säger bara: I WISH!! Skulle hoppa på det direkt!! Så roligt det hade varit!
  Ha själv en skön helg!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER