tisdag 31 augusti 2010

VACKRA ODD MOLLY #468 CONTINENTAL KNIT DRESS

Kan inte släppa denna vackra klänning från tankarna.Var en sväng om efter jobbet och provade denna för att se om den stacks.....det gjorde den INTE. Bara ljuvlig vacker var den och satt perfekt på......AAARGH!!

SÅÅÅ FIN I RYGGEN!Har min Ti Mo underklänning under och svarta stövlar, perfect match!


Detta är en storlek 1 jag provar och den är precis som tidgare år RYMLIG i modellen, så jag tror de flesta kan gå ner en storlek. Sitter bättre över axlarna än tidigare år tycker jag dock. Väldigt figursmickrande!!


Fint med skir spets under denna lite grövre klänning.
Va tycker ni ska jag slå till? Finns just nu hos TINTIN STYLE i de flesta storlekarna och det kliar sååå i fingrarna att klicka hem denna sötnos. Vad tror ni, ska man slå till eller avvakta?
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Jag tycker att du ska slå till. Jag har förra årets i almost black! Jag älskar den! Slå till, tror dj kommer att ångra dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Den satt SUPER ! Vänta ? Usch *ryser* TÄNK OM den helt plötsligt är slutsåld i din storlek ? ja det är ju bara någon månad kvar tills man vill ta på sej lite varmare... (iallfall här i Skåne) ;-) Å jag tror att den kommer att gå åt .... om inte nu, så då....
  ♥ Åsa

  SvaraRadera
 3. Har en midblue från -08 som jag älskar! Hade den senast i förrgår när jag frös o skulle ner till stan.
  Slå till, en sådan har du länge.. Du är jättefin i den.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag är också väldigt sugen på denna lilla skapelse......vänta eller slå till......ja det är frågan ;-)
  Tyvärr gäller det en hel del saker.....mycket man vill ha....NU!!
  Passar dig väldigt bra!
  KRAM Halvan

  SvaraRadera
 5. Klär dig så bra, slå till nu!!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Satt ju som en smäck!! Har aldrig ens skänkt den här en tanke innan idag.. Föebenade fresterska där ;) :D Tycker du skall slå till faktiskt. Tror den kommer bli en favorit nu höst/vinter för dig. Kram

  SvaraRadera
 7. När jag läste äldre inlägg här så kom jag just på att jag nog var inne samtidigt som dig i Odd Molly butiken häromdagen.......:-)))
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 8. Grymt snygg vännen och du är makalöst fin i den! Vilken klänning! HJag tycker du ska köpa den!=)=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 9. Jaa, har man bara råd så kan man ju slå till! Själv förundras jag mycket över dessa Odd Molly-bloggar. Hur har ni råd att sätta så mycket pengar på kläder? Skulle vara kul att veta lite mer om era jobb och inkomster och hur mycket ni lägger på kläder varje månad. Jag är såå avis på er, jag vill också kunna köpa 10 Odd Molly plagg i månaden + dyra väskor och stövlar, men tyvärr går det inte ihop. Skulle jag ha obegränsat med pengar skulle jag också köpa en massa fina kläder. Så känn er lyckligt lottade ni som har den möjligheten. Själv får jag nöja mig med att beundra era bilder och sen gå till KappAhl och köpa en kopia :-)

  SvaraRadera
 10. Jaa den är jättefin. Är också sugen på den och som andra tidigare sagt så kan man bli galen om man helt plötsligt bara måste ha den och den då börjar ta slut överallt.
  Om du vill kan du få sälja någon av dina fina x-stich till mig (för att finansiera lite). Har ingen och insåg att jag måste ha en efter att de slutat tillverkas :-)
  Hör av dig om du är intresserad!

  SvaraRadera
 11. Jag är nybliven OM-frälst och kunde inte motstå denna klänning, den är helt underbar!!! Och även om den är lite för varm ännu, så blir jag glad bara av att tänka på att jag har den i min garderob och att det snart är dags att använda denna pärla :)! I detta fallet tror jag att du ångrar ett "icke-köp" mer än ett köp...

  SvaraRadera
 12. Klart du ska slå till! Själv har jag precis varit å köpt den sista i min storlek:) Jag följer din blogg flera gånger i veckan å blir glad för dina tips och inlägg. Man lever bara en gång! Tack för en fin blogg.

  Malla:)

  SvaraRadera
 13. Hej,

  jag har nyligen hittat till din blogg och jag tycker verkligen du ska slå till! Ljuvlig klänning och den sitter ju jättefint på dig. Jag brukar tänka som föregående skrivare, man lever bara en gång!
  Tack för en trevlig blogg, hit kommer jag återvända för tips och inspiration!
  Mvh,
  Karin

  SvaraRadera
 14. Fullträff!! Du är superfin som vanligt och nu får jag ett nytt begär. Tycker du att den är stickig? Skulle vara perfekt för mig som alltid fryser..
  Kram från Bryssel!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER