tisdag 24 augusti 2010

LOVE FOREVER - HÖSTEN 2010

Tänkte bara tipsa om detta fina märke: Love Forever som gör prisvärda och romatiska plagg. Ni kanske kommer ihåg den fina jeansjacka jag köpte i somras....så fin (SE HÄR). Nu har de kommit ut med sin fina höstkollektion och där finns några fina tunikor jag är sugen på att testa.

Fina accessoarer har de också!!
Vet tyvärr inte vad dessa kostar än men man kan ju kontakta deras återföräljare och kolla upp detta.
Ska kolla upp detta lite senare....så mycket fint, så lite tid och pengar.....hihihi.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jag kan bara säga wow och tack för att du lyfter fram detta för mig obekanta märke. Snyggt och helt klart något för mig. :) En fortsatt trevlig kväll önskar M

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER