onsdag 25 augusti 2010

VECKANS BUDGETOUTFIT - H&M OCH LINDEX

Här kommer som utlovat veckans budgetoutfit. Tyvärr blir det inte så bra bilder när man fotograferar svarta plagg och svarta detaljer. Jag har tagit med H&M plagget + en liten söt tunika från Lindex som såg söt ut nä'r jag först provade men som jag nu inser inte är något vidare smickrande till min figur........BAISSE!


T-shirt från H&M med fina applikationer på axlarna och ärmarna + tyghalsband.Tyvärr blir inte bilderna de bästa.

Toppen i mjuk bomullskvalite kostar ca 199 kronor och halsbandet ca 99 kronor.


Ganska skön "hemma outfit".Lindex blus med söta detaljer men.....

 

Definitivt "GRAVID VARNING" när man har den på sig. Alldeles för mycket tyg.


OK, när man bara ska vara hemma men inget jag skulle visa mig ute med. Denna kostade ca 250 kronor och hade man 30% rabattkupong blev denna relativt billig.

Ha en fortsatt bra kväll!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Ville bara säga att jag tycker dina inlägg är superbra! Du är duktig på att kombinera och har fina bilder. När jag köpt en ny Odd Molly brukar jag gå in hos dig och se om du har några smakfulla tips :-)

  SvaraRadera
 2. Jag tyckte Lindex-tunikan satt fint!

  SvaraRadera
 3. TACK!! Oslotigern och Fröken Abbe. Era fina kommentarer värmer ska ni veta!!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Superfint!! Du ser inte alls gravid ut. Men jag vet känslan.

  SvaraRadera
 5. Åh du ser inte ett dugg gravid ut - däremot hade jag gärna haft den modellen för att gömma mitt Bina-fluff i. (tror dock inte att den går upp i min storlek så jag blir väl utan)

  Hoppas du haft en fin sommar!

  KRAM

  (ps. Jag vill samtidigt berätta att jag efter idogt googlande enbart hittat en bild som är din - jag hoppas det är okej att jag lånar den ett kort tag i efterlysning av produktbild.. jag har självklart berättat att bilden är din... är det inte okej så respekterar jag det och tar ner den igen)

  SvaraRadera
 6. BINA: Tack vännen!! Klart du får låna mina bilder!!! Tack för att du meddelade mig!! Stor kram!!

  SvaraRadera
 7. Har fått så många bra klädtips sedan jag började följa din blogg, tackar för det.Undrar om man kan söka på ett lättöverskådligt sett de tidigare outfitsen? Alltså de som pluppar upp under kanske gillar du:?Har ibland fått tips och idee´r via dem, men sedan när jag vill finna dem återigen så är det svårt att få upp just det jag önskar,hoppas ni förstår vad jag menar.
  Tack från mig.

  SvaraRadera
 8. Hej Hmn: Tyvärr kommer dessa små "tips" rutor längs ner upp slumpvis med viss anknytning till temat i inlägget. Ett tips är att om du minns något särskilt från inlägget så kan du fritextsöka på bloggen om du tittar högst upp till vänster brevid bloggnamnet. Tack för din fina kommentar!!
  KRAM!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER