söndag 8 augusti 2010

UNDERBARA ODD MOLLY PLAGG - FÖRST UT: INDY DRESS

Idag tänkte jag bjuda på ett av mina absoluta favoritplagg, som ni vet sedan tidigare så är klänningar mina absoluta favoriter, äger mängder. Odd Mollys Indy dress tyckte jag från början var på tok för dyr, men så provade jag den och blev hopplöst förälskad i denna. Köpte den till fullpris och har aldrig ångrat det. Det är först på senare tid som denna dykt upp på Tradera (hade aldrig kunnat vänta så länge), den tog slut direkt och är fortfarande ganska ovanlig på andrahands marknaden. Älskar den otroligt kvinnliga designen. Detta är en storlek 3 men som tur är går den att knyta till ordentligt i ryggen med banden på sidorna.


Älskar vidden på kjoldelen och hur den får mig att känna mig som älva när jag dansar i denna, vilket jag gör per automatik när jag tar på mig den ;-D

Perfekt tillsammans med en av mina fina Louis Vuitton väskor.Allt hänger på accessoarerna, de kan stjälpa eller förhöja vilken outfit som helst.Ha en fortsatt trevlig söndag, imorgon börjar jobbet och min äldsta ska gå på sin första skoldag......känns STORT!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Jätte fin är du i din Indy dress. Jag har den i brunt också och har använt den på tok för sällan, ska bli ändring på det för den är ur snygg. Snyggt med LV väskan till:-)

    Så din flicka börjar skolan redan imorgon, det var tidigt. Mina börjar först om två veckor. Hoppas skolstarten går bra och även ditt arbete.
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER