torsdag 12 augusti 2010

MITT FÖRSTA KLICK FRÅN HÖSTKOLLEKTIONEN!!

Nu har jag fallit till föga för ett av höstens mest praktiska plagg, hör och häpna: Odd Molly-holic köper ett "praktiskt" plagg! Denna kommer att värma gott under hösten och under murriga vinterkvällar. Köpt denna i storlek 1 som jag redan vet kommer att bli bra då jag provat denna IRL. Beställde av fina Helena på FOLK MALMÖ som fortfarande hade denna i storlek 1. Den verkar gå åt som smör i solen så jag var tvungen att slå till snabbt....måste erkänna att jag även är sugen på en svart.....hmm, får hålla mig tills jag fått hem denna i Vintage Chalk.


Japp, denna fina kofta blev det! Tror den kommer att vara mycket användbar i höst och perfekt istället för en jacka i början av hösten. Hoppas bara inte den luddar och nopprar sig alltför mycket. Har en i ljusrosa från förra året som jag älskar.
Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jag tror det är ett kanonbra köp. Jag har beställt den i almost black, men är sugen på den i någon av de andra färgerna också.

  Kram från Viola

  SvaraRadera
 2. Är den figursmickrande? Jag köper nästan bara Odd Molly just för att de tar fram figuren så fint.

  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Maria,
  Vet inte om jag skulle vilja påstå att denna är direkt figursmickrande men den är varm, go, snygg med den stora sjalkragen och praktisk. Ett perfekt mysplagg snarare men som ändå är snyggt.

  Viola: Det är hopplöst att "bara" välja ett plagg när man väl hittat en favorit.

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jag fick hem min igår (samma färg) och jag längtar till jag får börja använda den!

  SvaraRadera
 5. Precis den här vill jag med ha! Har inte provat den men hoppas och tror att st 1 blir bra till mig med;)Kan tänka mig att du är fin i den;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 6. Faktiskt så man längtar till lite kyligare dagar :-)
  Jag köpte min idag på Odd Molly butiken i underbara färgen velvet och den fina sjalen passade ju så bra till så den fick det bli också.
  Tack för lite bra budgettips också, köpte blusen du tipsade om från Lindex idag.Blev ju bara 210:- med 30% kupongen jag fick idag.Det fanns ett volanglinne i samma färg med fina spetsar,jättefint att ha under. Såg du det?
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 7. Hej Halvan!! Tack för tipset!! Ska genast kolla upp linnet du nämnde. Kul att du gillade blusen, visst är den underbar!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER