fredag 13 augusti 2010

EN EFTERLÄNGTAD RARING + LITE MAIDENFORM.....WOW

Här kommer lite bilder på dagens paket. Det var den underbara Pointell Me Dress i Grey, st 2. Fina Rebecca som ibland är inne och läser min blogg såg att jag satt ut min svarta Pointell till försäljning och frågade mig om jag kunde tänka mig ett byte. Efter lite mailväxling skickade hon sin fina Pointell till mig.....TACK RARA, FINA REBECCA!! Är så lycklig över denna vackra klänning!!


Måste redan här flagga för att jag idag även fick mitt paket från PROVRUMMET men en massa fina Maidenform plagg.....säger bara WOW WOW WOW!! Vilken skillnad det gör att ha rätt underplagg under vackra Odd Mollysar.Har ni sett så smal jag plötsligt belv om midjan och magen!!!! TRO MIG, så smal är jag inte IRL utan hjälpmedel.....hihihi, tur man är anonym....

Visst är den vacker min fina Pointell Me dress i grey.Detta är den underklänningen jag har under. OK, nu kommer lite barnförbjudet så känsliga läsare varnas....nu blir det lättklätt.....Nu sätter maken vinet i halsen......hihihi....men det bjuder jag på ;-D
ha en fortsatt trevlig kväll!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Wow.....How are you Doin! /Joey

  SvaraRadera
 2. Hej har aldrig kommenterat här tidigare, men läser din blogg dagligen. Du är verkligen en inspiration när det gäller kläder. Sån stil och elegans!

  Jätteroligt att du visade upp Flexees, har själv funderat på den men undrat hur den ser ut på. Är den bekväm? "Korvar" kanten nedtill upp sig?

  Ser fram emot många fler stilfulla inlägg från dig, trevlig helg önskar Beatrice

  SvaraRadera
 3. Hej Beatrice: VA ROLIGT ATT DU INSPIRERAS! TACK FÖR DIN FINA KOMMENTAR. Jag upplevder att den KAN rulla upp sig om man inte sätter på den rätt från början. Dvs man måste gå i den och dra på sig den underifrån och upp, då sitter den bra.
  KRAM och trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Verkligen snyggt, klär dig!

  SvaraRadera
 5. "Min" klänning klär dig verkligen, du är supervacker! Jag är så glad att vi båda blir nöjda :-) och det är jag helt säker på att jag blir för klänningen är verkligen otroligt fin.
  Nu väntar jag bara på ett paket med ett vackert innehåll så är jag snart lika fin som dig! Ha en strålande helg! Många kramar från ett soligt Bryssel!!!

  SvaraRadera
 6. Kul att du följde mitt tips i stället för att bråka med 4 kg och blev så nöjd :)

  SvaraRadera
 7. Wow! Tack för det braiga tipset!
  Hej då, nu ska jag till Provrummet!

  SvaraRadera
 8. Hej !
  Vilket super inlägg . Har länge funderat på ett shape plagg men varit osäker på vilket .
  det ser ju ut att funka jättebra, hur gjorde du med storlek ?
  Gillar din plogg läser ofta men är ingen flitig kommentator , provningarna av olika plagg är så användbara . Jätte Toppen inspiration.

  Hälsningar Anki

  SvaraRadera
 9. Jag undrar också lite hur den är i storlek? Ska ju sitta tajt antar jag, det blir som att kliva i ett ormskinn då ha,ha.
  Kram Halvan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER