lördag 21 augusti 2010

SHOPPINGTIPS! TIMO UNDERPLAGG SOM VERKLIGEN FÖRHÖJER!!

Måste än en gång tipsa om dessa underbara TiMo underplagg som förhöjer många av mina outfits och som passar superfint med Odd Mollys fina plagg. Dessa underplagg brukar ta slut direkt men än finns det några kvar hos TINTIN STYLE. Jag har själv tre stycken av dessa underklänningar: en gråblå, en beigerosa och en vit. De är ganska stretchiga så man ska ta sin vanliga storlek, man kan eventuellt gå ner en storlek om man ligger mellan två storlekar.


Pris ca 900 kronorLinnena är också fantastiskt fina och jag kan tänka mig att använda dessa för att förlänga blusar och under kavajer och koftor.


Denna lilla skönhet kostar ca 700 kronor, lite i dyraste laget men av erfarenhet vet jag hur otroligt bra lkvalite det är på dessa och hur användbara dessa är så de är trots allt prisvärda om man tänker till hur ofta man kommer att använda dessa.Kan nästan användas som en kort underklänning. Jag provade denna i förra veckan och jag kunde dra ner den till halva låret, utan problem. SUPERFIN!!!


ALLA BILDER ÄR LÅNADE FRÅN TINTINSTYLES HEMSIDA

Den här kavajen ÄLSKAR JAG!!! Den är TOKFIN men 3.300 kronor känns aningen dyrt även för mig. Rebel Cashmere har ljuvliga plagg men tyvärr är de ganska dyra....får hålla tummarna att jag lyckas fånga en sådan på REA någon dag.
Ha en fortsatt fin lördag. Ska strax fixa till mig, vem vet kanske blir det en odd molly outfit....
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER