måndag 30 augusti 2010

TIPS! CLEANS PARFYMER TILL ETT BRA PRIS!

Det kanske inte undgått er att jag älskar CLEANs fräscha parfymer. De är lagom till vardags och får mig att känna mig fräsch hela dagen. Den doften som jag tycker dröjer sig kvar längst är nog CLEAN WARM COTTON men en annan favorit är CLEAN FRESH LAUNDRY. Dessa brukar vara dyra i affären och jag köper dessa antingen på Tradera eller via PARFYM.SE som just nu säljer dessa för 399 kronor (60ml)!! I normala fall kostar dessa 699 kronor.

Har själv slagit till på denna.


Denna får bli nästa gång.
Dessutom kan jag tipsa om att man kan få tag på sin favoritmaskara till bra pris här. Brukar köpa min Lancome maskara här, snabbt går det också att få hem det. Hoppas få hem lite Tradera köp i veckan, håller tummarna att de kommer fram, ett pakett är redan försenat och jag börjar få lite ont i magen....har aldrig blivit lurad på Tradera och jag hoppas slippa det även denna gång.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej sötis:-)
  Tackar för tipset!
  Blev av med min warm cotton under semestern så den har varit saknad..
  Men du knep nog den sista för den var slut så jag beställde en fresh laundry istället..
  Tycker jättemycket om dem som vardagsparfymer,
  känns så fräscht:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ja verkligen, dessa är också några av mina favoriter, har båda ovan samt en tredje som heter Lather (puder)! Gudomliga och fräscha, väcker alltid komplimanger som Gud vad du luktar gott och mjukt...=)

  Ha en fin vecka!
  Loella

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER