lördag 7 augusti 2010

MITT ANDRA REAFYND!!

Här kommer bilder på mitt andra REA-fynd!! Fina Ulla i Odd Molly butiken hade lyckats fixa till min klänning på mindre än ett dygn!! WOW, det kallar jag service!! Detta är en klänning som jag ratat en hel del tidigare, då den kräver en perfekt figur (för att sitta som snyggast, enligt min högst personliga åsikt). Då jag själv saknar detta har jag blundat för denna mycket dyra och vackra klänning, som många Mollyister var tokiga i när produktbilderna kom ut.


Under denna underbaring har jag min fina TiMo underklänning i ljusgrått.Japp, den underbara SUMTHING DRESS i Indigo, storlek 1.

Måste erkänna att jag inte är HELT bekväm i denna ytterst figurnära klänning, har ingen platt mage direkt, något som verkligen framträder när man har detta konstverk på sig. Jaja, fick den till ett bra REA-pris så jag tänkte, "what the he.." får gå ner ett par 4 kilo så sitter den som ett smäck ;-D

Tro mig, jag drar in magen in till ryggraden....så gott det går. Denna klänning är inget för de osäkra.....får se hur länge den stannar hos mig, eller om jag lyckas gå ner 4 kilo ;-D


Ha en härlig lördagkväll!! Ska försöka lägga ut lite av mina fina Odd Mollysar på Tradera imorgon, är alldeles slut ikväll!!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Klänningen ser helt fantastisk ut på dig och enligt mig har du absolut ingenting att dölja. En kvinnokropp ska ha kurvor och det ska synas så var stolt! (om du nu tycker det putar ut någonstans)

  Vad roligt att det fanns så mycke fint kvar och att du fick god hjälp av Ulla.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Du är vacker som få och klänningen skall stanna hos dig och därmed basta! :)
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. wow det har verkligen varit min drömklänning i vår! Så otroligt fin!!! Jag tycker den passar dig perfekt! Men om du skulle sälja den någon gång vet du vem du ska kontakta!! Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej du fina! Kämpa inte med 4 kilo - köp en shaping underklänning från Maidenform i stället. Jag är slank men har en sådan under figurnära stickade plagg och den ger en fantastisk siluett utan skarvar och annat onödigt.

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Du är fantastiskt vacker i klänningen.
  Med vänliga hälsningar från Eva

  SvaraRadera
 6. Du ser FANTASTISK ud i kjolen! :))
  Men du har ret, man skal rette sig godt op når man har den på. Den afslører ALT. JEg har også købt den og kun brugt den én gang. Det er for lidt for sådan en dyr kjole, men jeg MÅTTE bare eje den :)

  KRAM
  Annette

  SvaraRadera
 7. Du är jättefin i klänningen! Tycker absolut inte att du ska gå ner 4 kg, jag ser ingen putande mage nånstans! Och har man dessutom storlek 1 så säger det ju en del om din kropp...den är INTE för stor nånstans! Gillar din ispirerande blogg även om jag själv inte är nån Odd Molly tjej. Jag snappar iaf upp små klädtips här och där som jag kan sno :-)

  SvaraRadera
 8. Åh, jag måste hålla med de andra! Klänningen sitter toppensnyggt, och en sån skulle jag också gärna ha om jag hittat en till bra pris!
  :-)

  SvaraRadera
 9. Hörru, det är ju inte så att kilona flödar över på dig direkt. Du kan absolut bära upp den vackra klänningen precis som du är. Ha en härlig dag!

  SvaraRadera
 10. En stilla undran:
  Om du nu behöver gå ner 4kg, varför köpte du inte rätt storlek från början?

  SvaraRadera
 11. Anonym: Jo, för att storlek 1 är MIN storlek i denna klänning. Har provat den i st 2 och då var fortfarande figurnära men hängde på en hel del ställen så passformen försvann helt. Att jag skulle vilja gå ner 4 kilo är just för att den tar fram varenda kurva i kroppen, vilket jag inte är van vid att bära. Magen putar ut efter två barnfödslar och man har själv alltid saker och skavanker som man inte är nöjd med, så är det bara. Som svar på din undran: det är inte storleken det är fel på, det är snarare min egen syn på hur jag brukar bära min klänningar och på hur figyrnära denna är.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER