tisdag 10 augusti 2010

TÄNKVÄRDA ORD!! BEHÖVS EN STRESSIG DAG SOM IDAG!!

Idag har jag irrat runt som en yr höna, har varit på inskolning, åkt in till jobbet med min äldsta tjej som bara får vara i skolan ett par timmar denna första vecka, hämtat min jobbdator på kontoret, tagit ett snabbmöte på kontoret, hämtat hem jobb, fixat tusen små ärenden på vägen hem, hämtat lilltjejen på dagis och sedan fixa mat till barnen, spelat spel och myst i soffan. Är HELT SLUT!!!!

Den här hittade jag på GIZMOLINAS BLOGG för ett tag sedan, den är så bra att jag bjuder er på den idag! Dagens ICKE-Odd Molly Outfit kommer senare.....om jag hinner, ska strax bada och natta tjejerna....kommer att jobba ett par timmar efter det och sedan stupa i säng.
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER