tisdag 24 augusti 2010

PROVNING AV ODD MOLLYS #327 I LITE LILAC

Måste bara visa upp lite bilder på Odd Mollys klassiker: #327:an i Lite lilac. Jag provar st 1 och de är som vanligt ganska rymliga i storleken. Måste erkänna att färgen på denna är HLET LJUVLIG!! Tur att man beställt och väntar, förhoppningsvis, leverans idag av en WigWam i lite lilac....hehehe.


Mild och väldigt fin kombination av bottenfärg och broderier.Under har jag min fina Dolce Skirt i Almost Black, st 2.

Japp, en sådan här hade man inte tackat nej till!!
Ser verkligen fram emot leveransen av min Wigwam i Lite Lilac. Sedan jag såg den hos Amy på hennes blogg har jag inte kunnat glömma den, mitt enda "MUST HAVE" från höstens kollektion.
Ha en fortsatt fin tisdag!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. JA! just den färgen kan jag inte släppa tanken på alltså...otippat då jag inte gillar lila nåt speciellt. Trodde jag skulle vilja ha military eller så, men denna växer mer o mer i mina ögon. Måste kolla IRL imorn!!!
    kram

    SvaraRadera
  2. Hei;) Tenkte akkurat det samme når jeg såg WigWamen i lite lilac at den er den eneste must have fra kolleksjonen. Helt nydelig selv om jeg egentlig ikke liker så godt lilla . Har den hvite fra tidligere og en offwhite fra ifjor høst og elsker den modellen:) Ha en super kveld og vis gjerne WigWamen i kveld;)Klem Camilla

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER