torsdag 12 augusti 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - LOVELY KNIT OCH SUITEHEART MINITANK

Idag har jag haft en kombo som jag inte provat tidigare. Tycker denna blev riktigt bra! Lagom uppklätt så denna följde med till jobbet idag. Fast liiite varmt var det ett tag när solen tittade fram, tur min lovely knit är i bomull.
Idag var det inte många på jobbet så då kan man klä sig lite mer leasure. Trivs så bra i min vackra Lovely Knit i Rouge. Har tidigare inte riktigt använt mina Spoilers/Suiteheart minitank
 så mycket men nu blir det ändring på det.
Hoppas ni haft en bra dag, snart tänkte jag göra ett lite mera "avklätt" inlägg om underplagg som med fördel kan användas under Mollysar som liksom formar kroppen snyggt. Har nu fått tillfälle att prova Maidenforms fina underkläder som formar kroppen och väntar med spänning på leverans. Kommer att bli spännande att se hur väl dessa fungerar.....
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jättefin kombo! Jag köpte LK i rouge på rean före semestern och har faktiskt inte ens provat den ännu, ligger kvar i kassen i stan. Blir ändring på det när jag börjar jobba igen.

  Ser fram emot ditt inlägg om underkläder! Det behövs alltid...

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Så trist att inte helgen passa! Men vi kör säkert en träff relativt snart igen! Du kan väl hojta när du ska komma ner så fixar vi något! Kramar

  SvaraRadera
 3. Det var verkligen fint! Passade bra med den röda suitehearten under. Men egentligen, det är ju en OM ideér, allt kan matchas.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Klockren kombo helt klart!! Jag älskar färgen på LK i rouge.
  Kram Ina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER