tisdag 24 augusti 2010

MERA ODD MOLLY HOS TINTINSTYLE!!

Tänkte bara tipsa om att TinTinstyle precis fått in mera Odd Molly leveranser av höstens kollektion. De fina 327:orna och de fina sjalarna har dykt upp liksom silkesplaggen. Tyvärr inga Dolce skirts vad jag kunde se. Dessa vackra plagg är exemple på vad som dykt upp nu.

Nu är det nog bra för mig ett tag framöver men den vackra Chrysalis Minigown i Indigo skulle gärna få flytta in till mig!! ANYTIME!!
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej! Kolla den här annons i Trendsales. Det finns din photo i annonsen.

  http://www.trendsales.dk/annoncer/odd-molly-wigwam-kjole/18331226?forum=105&road=&search=odd+molly&sort=ID DESC&status=3&pn=93&rt=ssr

  SvaraRadera
 2. Hej Tarleena: TACK för informationen! Hur kommer man åt det, måste jag skaffa konto för att kunna kommentera på Trendsales? Någon som vet! Känns faktiskt riktigt FULT det som denna person gjort, köparna tror ju att det är hon som är på bilden!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Ju, du måste skaffa en konto för att kommentera. Men det är lätt att skaffa en konto där. Jag kollade Trendsales på morgonen, och tänkte informera dig, när jag kände igen bilden. Jag gillar inte heller, ett folk använder bilder, som inte är egna.

  Ha en bra dag, du är en av de snyggaste mollytjejer, som jag vet!

  SvaraRadera
 4. Tarleena: TACK RARA DU!!! Ha en fortsatt fin dag!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER