tisdag 24 augusti 2010

ODD MOLLY WIGWAM I LITE LILAC

Här kommer som utlovat lite bilder på min nya vackra favorit: WIGWAM I LITE LILAC, st 2. Denna är något rymlig och jag borde nog ha hållit mig till en st 1 men då den är beställd från DEEPFLING har jag bestämt mig för att behålla denna och avvakta med att eventuellt byta storlek. Underbara Malin skickade denna BUMS och smidigt gick min leverans också! Kan varmt rekommendera DeepFling! De har kvar denna färgställning och den i vintage chalk i samtliga storlekar, nu när dollarn dessutom är låg kan man med fördel handla härifrån. Alla frågor om frakt och tull kan  man dessutom ventillera med Malin som pratar svenska.


Undebart broderie, finare än förra säsongens tycker jag och jag är glad över att slippa tofsarna. Modellen är lika rymlig som förra säsongen men den känns aningen längre och livet (midjan) kommer något längre ner på denna från höstkollektionen. Känns mer som en riktig klänning inte som en tunika. Färgen är LJUVLIG!!!

Känns som att kjoldelen även den har mera vidd.

Här ser man färgen något bättre, väldigt fin och mjuk. Kan tänka mig att den passar ypperligt på någon med blont, ljust hår också.Under denna har jag tagit min fina Dolce skirt i lite lilac från vårens kollektion. Passar perfekt ihop!!Det var den här fina bilden på AMYs BLOGG som drev mig in i fördärvet ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Yes!! Så fiiin och jag tror den passar perfekt med din hårfärg också! Kramar

  SvaraRadera
 2. Å så fiin:) Tror jeg må bestille den ja. Tenkte også at den ser lenger ut, mer som en kjole. Tusen takk for info om str .Klem

  SvaraRadera
 3. ÅH! Så FIN! Nu blir jag mer och mer övertygad om att lite lilac är en superfin färg!
  kram!

  SvaraRadera
 4. Helt underbart fin! Så den kan klä en blond med....hmm....=) Nu sätter du griller i mitt huvud med=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 5. Förstår att du drevs in i fördärvet pga bilden i Amys blogg. Nu driver du oss andra i samma fördärv ;-) Den sitter jätte fint på dig! Men om du skulle hitta en etta och sälja denna är jag intresserad!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej,
  vad fin du var i den! Verkligen vacker.. De har tydligen gjort små förändringar, bra du visar o berättar tack!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Åhh denna måste jag ha, tack för inspiration!
  Ha det gott!
  /C.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER