måndag 23 november 2009

#53 Sidesaddle dress på fina AMY

Nu har jag fått en IRL bild på denna klänning! Hade önskat att det var fler bara.....
Ser mycket finare ut än på produktbilderna......hmm, kanske inte var så dum i varje fall.
Visst är hon fin i denna!!! Jag kan även tipsa om att AMY fått in en ny laddning av Odd Molly vinterkollektion om det är något ni saknar! Bland annat har hon fått in denna fina mockaväska, se här under:Det är bara att gå in på FITTS & COMPANY och maila Amy om ni undrar över något. Frakten ligger på en mycket rimlig nivå jämfört med andra webbshoppar.

KRAM
10 kommentarer:

 1. Den klänningen väcker verkligen "ha-begäret" i mig. Ser ut att vara en sådan modell som även klär en kortare person (som jag). Underbar är den i alla fall. Kul att få se iRL-bilden. Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad är det hon fått påfyllning på? Jag ser ingen skilnad, har besökt hennes sida ganska frekvent det sista för att shoppa. Inget av det jag söker är fyllt, iallafall, och hon har bara 25 plagg ur vinterkollektionen?

  Och jag hittar varken klänningen ellr väskan på shopen?

  Fin klänning!

  SvaraRadera
 3. Hej NewYorker: Hon hinner inte alltid lägga ut allt hon har i shoppen, därför är det alltid säkrast att maila henne med frågor angående vissa modeller man vill ha. Hon brukar även kunna maila ut en lista på de saker hon har inne som ännu inte lagt ut i butiken. Så mitt svar är helt enkelt: Maila Amy och fråga hon brukar återkomma samma dag ;D
  LYCKA TILL!! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åh, den där klänningen i powder har jag suktat efter läääänge nu, har du sett den i storlek 0 någonstans?
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vad fin den var på henne. Ser annorlunda ut än på produktbilden.

  Jag kan också rekommendera att maila Amy. Hon är snabb på att svara o allmänt toppen att ha att göra med. :) Jag har beställt från henne flera ggr.

  SvaraRadera
 6. Så snygg den är klänningen..
  Gillar de modellerna också...Passor bra på päronfigur har jag fått för mig ;-)
  Men jag har aldrig beställt från dem..
  Hur är det med ev. tullavgifter?
  //Mia

  SvaraRadera
 7. jag har också varit inne och kollat och är sugen att beställa bla en av Ballerina-sjalarna. Priserna är ju bättre än i Sverige då dollarn är låg, men hur funkar frakten?
  Vad brukar den gå på ett ungefär?

  SvaraRadera
 8. Den där är jättefin(klänningen alltså) jag har spanat in den på flera utländska sidor o är än mer sugen nu efter IRLbilderna.

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Mailade Amy och hon svarade ca 12 USD eller 25 USD (spårbart) för två sjalar. Helt OK tycker jag. Men moms måste väl betalas? Och tull? Men är det bara om man "åker fast"? Vet att de inte kan stoppa ett paket som det står gåva/gift på.

  SvaraRadera
 10. Hej Familjen: GÅVOR som skickas från utlandet från vänner och familj behöver man inte betala moms eller tull på så länge värdet understiger 500 kronor men allt som köps från butiker eller ebay skall det utgå moms och tull på. Momsen är dock 25% av värdet och tullavgifterna varierar men brukar inte bli alltför höga. Brukar ligga på ca 200-300 kronor per beställning när jag beställer och jag tycker det är helt OK. På sjalar som inte är så dyra, kommer tullen/momsen säkert inte bli lika hög....men som sagt, jag har beställt av AMY under många år nu och aldrig varit annat än SUPERNÖJD! Det enklaste man kan göra är att ventillera sina frågor med henne, hon är van att skicka MÅNGA paket till Sverige ;D
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER