torsdag 5 november 2009

VECKAN SPECIAL: #133 ESCAPOLOGIST DRESS, I JUSTERAD VERSION

Kära Odd Molly-systrar,
Som bekant köpte jag denna dyrgrip för inte så länge sedan, ett plagg jag suktat efter och som är så otroligt vacker att man gråter när man ser den hänga på galgen. Den är otroligt mycket "JAG": komplex (sammansatt), extravagant, ovanlig, over-the -top, etc....
Jag bad om råd avseende de vackra fransarna, som är fina men som tar alldeles för mycket uppmärksamhet från helheten. Jag kompromisade, tof bort fransarna på framsidan men lät de vara kvar på baksidan. Perfekt enligt mig, är OTROLIGT NÖJD med resultatet (får se nu vad ni tycker). Här kommer skönheten i en rad variantioner:#133 Escapologist Dress, Powder (Produktbilden)


Utan fransar!! Så vacker och stilren!
I ryggen tycker jag de passar bra och blir en häftig detalj!Med ett smalt svart skinnskärp!


eller med ett bredare svart skinnsärp!


Favoritskärpet från H&M blir PERFEKT till denna!
By Malene Birger skärpet passar också fint till! Lite tuffare!


En lite oväntad kombination som jag definitivt kommer att ha framöver är tillsammans med detta vakra sidenskäpt från NOA NOA.


Då ska man i och för sig ha en underklänning/linne som passar ihop med denna.


Det här skärpet kallar jag för "Princess-skärpet". Det är så otroligt vackert och passar bra i stilen och i färgen med denna vackra skapelse. För mycket speciella tillfällen.


Med en finkofta, ser den nästa ut som en separat kjol och slutligen med ett fint resorskärp!

Hoppas ni gillade kombinationerna! Ville med detta inlägg även passa på att lyfta upp accessoarerna. Tänk villken skillnad en liten accessoar kan göra. När jag var student och inte hade så mycket shoppingpengar brukade jag enkelt förnya min garderob genom att gå till myrorna och köpa in vackra accessoarer.
Ha en fortsatt bra dag!!
KRAM PÅ ER!

27 kommentarer:

 1. När jag först såg den hos dig tänkte jag nja, men nu förstår jag att du är förälskad! Så snygg den blev utan fransar! WOW! :-) Har äntligen fått tag på det fina skärpet från HM, tog sista!

  SvaraRadera
 2. Jättejättefint med alla olika detaljer, även om fransarna var underbara!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Första gången jag kommenterar här, tror jag. Klänningen blev ursnygg! Jag tycker att den var för mycket med fransarna, men nu blir jag så sugen!

  SvaraRadera
 4. Såå snygg utan tofsar och med svarta H&M skärpet.. Väntar tappert på mitt som skall komma v. 52.... *suck* Men sedan jäklar i havet! :D

  SvaraRadera
 5. Superfint!
  Gillar den skarpt utan fransarna!
  Och du matchar så fint med dina accesoarer :)
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Perfekt! *applåderar förtjust*

  SvaraRadera
 7. Det här sitter lite hårt inne att erkänna men den var verkligen jättefin utan fransarna! Nästan så jag blir sugen att ta bort mina från kappan.....

  Håller med om accessoarerna. Det kan verkligen göra om en hel outfit. Jag är lite dålig på sånt men det är så kul att få tips av de som kan!
  KRAM

  SvaraRadera
 8. Susanna: Tack! och villken tur att du fick tag på skärpet!

  Äppelträdet: Va roligt att du valt att kommentera hos mig, har ju sett dig ofta inne hos Katinka;-) Ja, det blev mycket snyggare utan fransarna!

  A-K och Bina: Tack snälla!

  Evalena: Jag säger bara "GO FOR IT"!! Du kan ju bara behålla fransarna som jag gjort och alltid gå till en sömmerska och få dem påsydda igen om du skulle ångra dig;-)Det blir ett HELT annat plagg utan "cow boy" fransarna!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Gud va fin du är! Favoriten är nog utan fransar med det svarta skinnskärpet samt det fina princess-skärpet.

  Nu blir jag ju sugen på att uppdatera min oxå...

  Är din klänning väldigt tung? Första känslan var ju att kommer det tunna tyget upptill att hålla för denna tyngd som kjolen medför?
  Sedan är min spets väldigt, väldigt sned, men skall suga på karamellen lite till i alla fall...

  Fin är du som vanligt!

  Läste att du bott på Limhamn, var då undrar jag eftersom jag är nyfiken i en strut?


  Kramisar,
  Mollyflickan

  SvaraRadera
 10. Mollyflickan: Tack rara du! klänningen väger hur mycket som helst! Håller det inte får man ju reklamera den då....tänker inte oroa mig i onödan. Min var bara lite sned på ett ställe, inget som man hänger upp sig på. Du kan ju själv justera den något med en sax (om du bestämmer dig för att behålla den).

  Sannibus: Är det skärpet från H&M som ska komma då? Kommer att piffa upp den mest tråkiga outfit!!

  SvaraRadera
 11. Ja, jag började hos Katinka och har klickat mig vidare. :)

  Jag tycker att du har en jättefin stil och ett öga för detaljer så nu kikar jag in hos dig ganska ofta.

  SvaraRadera
 12. Äppelträdet: Tack snälla! Va roligt att höra att du gillar bloggen! Hoppas höra från dig lite oftare framöver då ;D
  KRAM

  SvaraRadera
 13. Oj oj oj vad snygg klänningen blev, den var fantastisk redan innan men nu är den helt underbar! H&M-skärpet är en hit, jössus vad snyggt!
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Ninna: Tack söta du! Jag vet! tänk vad en liten accessoar för 99 kronor kan göra för en 6.000 kronors klänning (säljes för 3.000 kr men ändå);-)Älskar att blanda och mix dyra plagg med billiga, så länge de är fina!
  KRAM

  SvaraRadera
 15. Ja, vad fint det blev! Och vilken kul idé med att åtminstone låta fransarna baktill vara kvar. En kompromiss ju! Kram

  SvaraRadera
 16. Tack för detta inlägg med underbara bilder! Klänningen sitter som en ljuv dröm på dig. Alla fina skärp lyfter verkligen klänningen på olika sätt! Den blev faktiskt mycket finare utan fransar där fram! KRAM!

  SvaraRadera
 17. skitsnyggt! den är nog mer lättburen utan fransarna, men såklart även fin med dem.

  SvaraRadera
 18. Vilken lyckad förändring! Jag tycker det var bra att du vågade ta bort fransarna, förstår att du tycker det blev för mycke på framsidan, framförallt som du vill ha skärp i midjan. Nu är de en fin detalj där bak men stör inte helhetsintrycket. Superfint!

  SvaraRadera
 19. Tack snälla Sunblizz, Karin och Linaplina!! Blir så glad av era fina kommentarer! Känns alltid lite nervöst när man ger sig på att justera ett älskat Odd Molly plagg!
  KRAM och sov gott tjejer!

  SvaraRadera
 20. Den är finare utan fransarna. Klänningen sitter verkligen perfekt på dig, kram

  SvaraRadera
 21. Blev så mycket snyggare utan fransarna. Jag har en förkärlek till spets så den är helt ljuvlig nu.

  SvaraRadera
 22. Skärp dig ;-)

  Vilken skärp/bältes-kollektion du har.
  Jag var helt emot fransborttagningen men nu när jag ser den utan så tycker jag du gjort helt rätt.

  SvaraRadera
 23. Sååå sugen att köpa en klänning och plocka bort alla fransar...
  Supersnyggt med det bredaste svarta skärpet i midjan som blev "mest markant".
  Tack för en underbar blogg och alla fina inspirationstips och ideer du delar med dig av. Älskar Odd Mollys kläder och besöker ofta din blogg men har ännu ingen egen:)
  Hälsn.Anette

  SvaraRadera
 24. Mycket finare utan fransarna! Känns kvaliteten bra?

  Mvh
  Marie

  SvaraRadera
 25. Susanna, Efva, Pingla och M: Tack för supporten! Blir så glad över era fina kommentarer. M: kvaliten känns helt underbar, men om något inte skulle hålla skulle jag inte tvecka att reklamera den till Odd Molly. Ett så pass dyrt plagg ska hålla hög kvalite.

  Anette: Tack snälla, jag blir så glad över att du uppskattar bloggen och den skänker inspiration!! Bloggar tar mycket tid så jag förstår om du inte har en egen....ännu. Vem vet du kanske känner att du får tid längre fram. Du är alltid välkommen hit!! Lämna gärna kommentarer, de värmer!

  KRAM

  SvaraRadera
 26. Vad modigt att ta bort fransarna! Som du säger blev det en helt ny klänning!! Du har rätt i att de passar bra bak, men är lite mycket fram. Den sitter supersnyggt på dig, så passformen kunde inte vara bättre! *kram*

  SvaraRadera
 27. Wow, så fin utan fransarna framtil!! Ska definitivt gå på jakt efter denna, sjukt fin!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER