söndag 15 november 2009

VECKANS "BUDGETOUTFIT"

Sent omsider kommer här Veckans Budgetoutfit. Tanken är att denna ska komma varje fredag men denna vecka var det mycket som hände (bla svärmors besök). Har ni tänkt på hur man blir annorlunda bemöt beróende på villken klädsel man har på sig. Här kommer en mycket elegant med mycket prisvärd mix. Jag tänkte just visa hur man kan klä sig exklusivt utan att det kostar skjortan ;DUnderbart spetslinne/ärmlös blus (inga ärmar på denna inte) från Zara, pris ca 299 kronor. Långt pärlhalsband, egentillverkad.


Underbar kavaj i svart sammet med broderier från Danska märket CREAM, pris ca 500 kronor (på rea, nedsatt från 800 kronor, fortfarande tokbilligt för detta konstverk).
Satängbandsdetaljer och broderier, dessutom en underbart kvinnlig passform.
Byxor, svarta jeanstights från Lindex, pris ca 300 kronor.

SUMMA FÖR OUTFITEN:
Blus/topp Zara: 300 kronor
Kavaj CREAM: 500 kronor
Svarta Stretchjeans LINDEX: 300 kronor
TOTALT: 1.100 kronor
Halsband egentillverkad, pris ut ca 1.100 kronor (lika mycket som hela outfiten)

Jag brukar variera denna outfit med en supersnygg kjol från Tiger, men tyvärr skulle denna ha dragit upp kostnaden, därför fick den inte vara med idag. Nästa vecka blir det mer "leasure klädsel" tips i Veckans BudgetOutfit".
Ha en rikgtigt skön söndag!

5 kommentarer:

 1. Good Morning Sunshine! :) Jag blev tok-kär i din blus från Zara. Du vet ju att jag älskar spets! 300 kr är ett bra pris (trots att den är ärmlös vilket skrämmer mig lite!

  Vi har bil denna helgen så jag tänkte nog ta en sväng till Nacka Forum och botanisera lite bland butikerna.

  Ha en bra söndag, kramis!

  SvaraRadera
 2. Ohhh ääälskad blusen! Super snyggt och tycker det är superroligt inlägg. Går o väntar på det :D

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt tjusigt för en så pass billig peng! (Festligt att halsbandet var lika dyrt som resten. Ja, eftersom jag själv är en "pysslare" vet jag hur dyrt det är, vare sig det gäller pärlor eller garn...)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Jag älskar blusar med hög spetskrage. Har ett par stycken från Indiska men tyvärr är deras kvalitet lite bristfällig ibland. Zara besöker jag extremt sällan trots att jag bor i huvudstaden. Jag är helt klart en webshoppare!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vet du vad jag har gjort?! :) Jo nu när jag har matats med vackra bilder från din blogg några veckor och detta underbara skärp från HM...så kunde jag helt enkelt inte motstå det längre. Jag köpte det! Hittade ett ensamt svart bland silvriga i Sickla Köpcentrum! Yes :) och jag skyller allt på dig hihihi STOR KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER