torsdag 5 november 2009

ODD MOLLY 10 I TOPP LISTAN, FORTS PLATS 6 - 4

Här kommer forsättningen på gårdagens Odd Mollys 10 i topp lista avseende Höstens och Vinterns kollektion 2009. Här kommer några riktiga gobitar som nog återfinns på mångas 10 i topplistor.

Plats 6 #51 Hearted TunicDenna hade jag inte ens uppmärksammat förrän den började poppa upp i alla Odd Molly-bloggarnas "Vill-ha" listor. Provade den vid någon av alla mina kollektionsprovningar och blev förälskad. Jag trivs bäst när jag har en väst över denna, då kommer figuren fram och alla de underbara detlajerna i blusen. Denna kändes länge ouppnålig då den har en saftig prislapp, men så kom ett erbjudande från kära "exklusiv vardag" som via sin blogg hade ett erbjudande hos SMULTRONGÅRDEN där man fick 15% rabatt på valfritt Odd Molly köp. Denna kommer att finnas kvar i garderoben LÄNGE!


Plats 5, #153 Voile Short Dress i RED


Denna underbaring provade jag när jag gjorde en kollektionsprovning av Vinterns kollektion. Då fanns den bara i Chalk som också var otroliogt fin men jag kunde inte riktigt släppa den vackra röda färgen (dessutom perfekt nu till JUL;-). Till slut hittade jag denna i min lokala Odd Molly butik och slog till då jag alltid får 10% rabatt där. Älskar denna med ett skärp runt midjan, blir mera "edge" och mera kvinnlig med bältet. Kommer att vara en klassiker i min garderob, funderar även på att försöka hitta den i Chalk, kanske på REAN, vem vet....


Plats 4, #131 Doily Blouse, CHALK (dock saknas produktbild av den färgen)
Här ser ni denna i två olika kombinationer! Så användbar! Har den ofta under mina kavajer på jobbet också. Gillar att den har lite längre ärmar och vackra broderier och spets. Så klassisk och elegant! Perfekt till så mycket! Vill nu ha den i andra färger också....
Det var dagens topplista, topp tre avslöjas imorgon!

Lite senare idag ska jag sätta ihop en liten specialare, ett mycket vackert plagg i en mängd variationer....får se vad ni tycker.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Vilket fint collage du gjort! Så roligt med många outfitbilder!

  Kram!

  Ps. Jag tror att du och jag är på samma gång på nätet nu;) ?? Tycker det ploppar upp mer inlägg medan jag är här...? Kul! Kraaam!

  SvaraRadera
 2. vilka fina bilder! Spännande att se topp tre ska det bli. :)

  SvaraRadera
 3. Hearted tunic är en stor favorit! Fast jag gillar Voile dress bättre utan skärp

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER