måndag 2 november 2009

ODD MOLLY DRÖMKLÄNNINGEN # 133 ESCAPOLOGISTS DRESS ÄR MIN....SÅÅÅ VACKER

Som jag nämnt på bloggen så blev jag förälskad så snart jag sett denna vackra kreation på Veronica som jobbar i Odd Molly Butiken. Sedan dess har jag jagat denna och till slut lyckades jag få tag i denna i min storlek, st 2 och den satt som en smäck! Bra pris var det också. Ursprungliga priset som var tänkt på denna var 5.999 kronor men på grund av ett produktionsfel i designen säljs dessa nu för 3.000 kronor (dvs HALVA PRISET). Vad jag vet är det främst Odd Mollys egna butik i Stockholm som tagit in denna och några ÅF i utlandet (vet att Amy tog in ett par av denna, ni kan ju se om det finns några kvar på Fitts & Company). JAG FICK PRECIS REDA PÅ AV A-K ATT ÄVEN MISS GRETA TAGIT IN DENNA OCH SÄLJER DEN FÖR 3.000 KRONOR, SKYNDA ATT FYNDA (Tack A-K för tipset)!!! Här är bilder på skapelsen:Man kan nog ana hur lycklig jag är ;-)


Så vackra detaljer.....

Jag önskar jag kunde ta en aktionbild av hur klänningen ser ut när jag snurrar, HELT BEDÅRANDE!
Alla dessa otroliga detaljer, jag förstår att priset ut var tänkt till 5.999 kronor. Det är ett riktigt konstverk!

Vad tror ni ska fransarna av eller ska de få vara kvar? Tror den blir mer klassisk om man tar bort dessa, dessutom kan man då ha ett snyggt brett skärp i midjan i sådant fall (kan ju behålla dem i en liten låda och sedan kan de ju alltid sättas fast hos en sömmerska om man skulle ändra sig om några år). VAD TROR NI? HJÄLP! BEHÖVER RÅD!!

VILL ÄVEN UPPLYSA OM MALENAMIS UNDERBARA TÄVLING! JAG LÄGGER IN EN LÄNK TILL DENNA I SIDOMENYN SÅ NI BARA KAN KLICKA IN ER! ETT UNDERBART SMYCKE FRÅN LOTTA DJOSSOU! GÅ IN HÄR!

20 kommentarer:

 1. Åhhhh... vad fin du är!
  Den sitter verkligen perfekt på dig!
  Jag hade tagit bort fransarna!
  Miss Greta har den i storlek 2 och 3 för 3000 kr.
  De skriver att den är liten i storleken. Men du kunde ha din vanliga storlek?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för bra tips A-K, ska genast ta med det i inlägget, vet att de är en läsare från Norge som var intresserad av denna!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åhh, vad fin den är! Underbar och precis din stil! Jag vet inte fransarna jag. Jag jhade nog inte tagit bort dem själv, men du använder ju ofta midjeskärp och då är det ju snyggt utan fransar. Vilket dilemma! Kram

  SvaraRadera
 4. A-K: Ja, jag tyckte den satt bäst i st 2 även om jag även provade st 3.

  Katinka: Jag vet! villket dilemma eller hur. Jag tycker den blir mycket mera stilrent UTAN fransarna (fransarna är lite Cow Boy varning).

  Skrutteruttan: TAck! men jag vet inte jag....YIIIHAA känns det som med fransarna.

  SvaraRadera
 5. Jag har också denna vackra klänning och har behållt fransarna då jag tycker klänningen är superhäftig just med fransarna. Jag undrar om din spets kant var ojämn eller inte? Några var ganska ojämna och behövde justeras något. Jag köpte min för någon vecka sedan och jag valde mellan powder och den bruna, det blev båda. Jag förstod att de skulle bli helt omöjligt att få tag på någon av dem lite senare och priset som var nedsatt gjorde att jag köpte båda.

  Kanonsnygga är de verkligen, även om du tar bort fransarna.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, den är helt ljuvlig! Du är så vacker!
  Jag skulle gärna vilja se dig i klänningen tillsammans med ditt snygga breda svarta skärp till, då kan du även gömma tofsarna under bältet.
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Är den normal i storleken? Har du 2 eller 3 på indy dress?
  Vad är det för produktionsfel på den, som gör att de sänker priset? Den är ju helt fantastiskt vacker.

  Jag tycker fransarna är fina, låt dem sitta på ett tag iaf, så får du en helt ny klänning den dagen du tar av dem också.

  SvaraRadera
 8. Frida: Tydligen skulle modellen inte vara så figurnära som den blev. Storlekarna tycker jag känns ganska normala, förutom kanske vid bysten, men jag tycker ändå inte det blir snyggt att knäppa upp den hela vägen så mig gör det inget. St 3 hängde på mig, blev inte alls lika snyggt (men jag tror jag har blivit en normal till liten st 2 sen jag gått ner tre kilo senaste 2 månaderna). Jag har köpt min Indy i st 3 och nu sitter den faktiskt aningen lös men ändå helt OK.

  Tack Marika och Ninna! Lyckost dig som kan köpa båda Marika! Tack Ninna, ska behålla fransarna ett tag och sedan se vad jag bestämmer mig för!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Vad fin du är!
  Vilket fynd,halva priset!
  Grattis!
  Jag tycker fransarna ska vara kvar...
  Kram

  SvaraRadera
 10. hmm, det låter som att vi är typ samma storlek. Men tajt över bysten låter ifs inte lika bra.

  SvaraRadera
 11. MEN!!*svimmar* den är så snygg så jag dör! Vilken underbaring! Den sitter som en smäck på dig! WOW!!!
  Jättegrattis!
  KRAM

  SvaraRadera
 12. Supersnygg, jag personligen hade valt bort fransarna, men sen har jag ju dock inte sett den live.

  SvaraRadera
 13. Grattis rill en helt underbar klänning! Jag sticker ut hakan lite då och säger att jag nog skulle korta av fransarna lite istället.... Vackert med pärlorna, men lite mycket "frans"....

  SvaraRadera
 14. Ha kvar fransarna tycker jag. Det är ju de som gör klänningen extra speciell och inte lik något annat man sett. Du vänjer dig säkert.

  SvaraRadera
 15. Underbar, spetsen ser helt ljuvlig ut. Jag hade tagit av fransarna men går de inte att sätta dit igen om man skulle vilja.

  SvaraRadera
 16. Du ser ut som en DRÖM i denna ljuva klänning!!!

  Hmm jag skulle nog ta av fransarna :)

  SvaraRadera
 17. Den är superfin på dig.. men fransarna.. mjee.. bort säger jag.

  Tack för alla fina kommentarer du lämnar hos mig!

  KRAM

  SvaraRadera
 18. Jag svimmade också.

  Maken frågade vad jag sitter och suckar över vid datorn. Jag tittade andlöst på honom med stora ögon, vände laptoppen mot honom och pekade. Han förstod.

  SvaraRadera
 19. Du är så otroligt vacker i klänningen, ljuvlig!

  Du måste be någon ta en bild av dig när du snurrar, du vet hur mycket jag tycker om snurr;)

  Det som vi här på "hemmafronten" också funderat över är dilemmat fransarna. Jag som du tycker om att använda bälte i midjan (du har så många fina bälten, som det från H&M t.ex.) och tycker också att det skulle passa snyggt med klänningen. Jag tycker, klipp bort fransarna (hoppas ingen blir arg nu ;) ).

  Tack för att du linkade till tävlingen, massor av människor har ramlat in på Malenami via dig, tack!

  Och ja... paketet... Det var något otroligt fint till frun <3 Det får du se imorgon!:)

  Kramkram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER